Celebrity

1. listopadu 2023 11:32

Vanesa Havlíková

Martin Dejdar o seznámení s manželkou: Všichni věděli, že s ní chodím, jenom ona ne

Martin Dejdar v 7 pádech Honzy Dědka

Herec Martin Dejdar (58) loňský rok s manželkou Danielou (52) oslavili třicet let od chvíle, kdy se do sebe zamilovali. Přestože se o manželství známých osobností často traduje, že nemívají dlouhého trvání, tento pár je jasným důkazem, že láska může kvést i po dlouhá desetiletí. Martin Dejdar nyní přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde prozradil, na co a jak sbalil svoji ženu a kdo slavný mu v tom pomáhal.

Herec je ve vztahu se svou manželkou už přes třicet let. Společně vychovali dvě děti, staršího Matěje (24) a mladší Sáru (18). Pár tvoří od roku 1992. A jak vlastě probíhalo jejich seznámení? „Moje žena si dlouho myslela, že jsem Milan Hein. My jsme spolu vystupovali v představení Faust. Mně se ta slečna hrozně líbila a dospělo to do toho, že všichni kolem věděli, že já s ní chodím, jenom ona ne,“ začal Dejdar s vyprávěním v 7 pádech Honzy Dědka.

Kromě Martina Dejdara se v talkshow představil také Ondřej Brzobohatý.

Namlouvání manželky neměl Dejdar jednoduché

„Manželka tam tancovala a kromě ní tam byla i Adéla Gondíková, Bob Klepl, prostě skvělá parta lidí… Vymýšleli mi taktiku, jak to mám udělat. Ona měla auto, já měl ještě prd. Utíkal jsem na tramvajovou zastávku, v době, kdy už žádná tramvaj nejede. Ona zastavila, že mě tedy vezme. Já jsem tehdy bydlel na Červeným Vrchu a já blbec jí to řekl, tak ona mě vyhodila u Park Hotelu a jela domů,“ zavzpomínal na začátky se svou osudovou ženou Martin Dejdar.

„Tehdy jsem z toho už byl zoufalý. Pak jsem odjel točit na měsíc a půl do Anglie. To bylo tenkrát úžasný, natáčet film se zahraniční produkcí, kromě diet nám dávali ještě další peníze a my měli tehdy tolik peněz, že jsme lítali na víkend domů. Já, Petr Vacek a Tomáš Hanák. A to jsme hráli tři slovenské teroristy, kteří unesli dceru českého prezidenta. Větší blbost jste neviděli. No, a co. Zažili jsme to. Vackovi jsem se svěřil, že ji nemůžu zlomit a že bych jí koupil letenku a bydlení jí zařídím u sebe na hotelu. Přiletěla a je to třicet let,“ dodal Dejdar v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Jako další host talkshow se představil Ondřej Brzobohatý:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.