Celebrity

26. října 2023 15:50

Karolína Oehmová

Martin Mikyska alias Mikýř plánuje rozšiřovat rodinu. Vedeme rozsáhlé debaty, říká

Martin Mikyska bude rozšiřovat rodinu o dalšího psa

Chtěl být nejlepším snowboardistou na světě, ale nakonec skončil jako bavič českého lidu, čímž si vydělává celkem slušný balík peněz. Martin Mikyska alias Mikýř prozradil, proč si váží Libora Boučka a jak hodlá svůj spokojený partnerský život posunout na další úroveň.

Martin Mikyska je YouTuber známý pod přezdívkou Mikýř. Vy ho nyní můžete vidět v zcela nové roli, a to jako VIP hosta zábavné show Inkognito, kde je tentokrát velká pravděpodobnost, že panelisté budou dost tápat. „Jakuba Prachaře jsem potkal na pár moderacích a s Liborem Boučkem se znám osobně,“ zhodnotil Mikyska, který si svým umem ročně vydělá v průměru 9 milionů korun.

Libora Boučka si váží, při televizní moderaci mu pomohl

Právě Libor Bouček sám Mikýře pozval, a i když si dělal legraci, jací jsou rivalové, opak je pravdou. „Nepovažuji se jako rival Libora Boučka. Když jsem poprvé moderoval v televizi, tak mi vyšel strašně moc vstříc. Byl upevněn do sedáku, vyzdvižen asi sedm metrů do výšky a fungoval tam jako taková pojistka. Kdybych to pokazil, tak jsem mohl zmáčknout tlačítko, on se spustí a převezme ten večer za mě. Za to, že tohle pro mě udělal, si ho nesmírně vážím,“ vysekl poklonu svému kolegovi na natáčení zábavné show Inkognito, kterou Prima vysílá každý čtvrtek ve 21:35.

Ze snowboardisty komediantem

Po moderování a zábavě toužil už odmalička. Díky lásce ke snowboardingu, ale na chvíli koketoval i s myšlenkou, že by se stal profesionálním sportovcem. „Chvíli jsem chtěl být samozřejmě nejlepší snowboardista na světě, ale velice rychle jsem pochopil, že jím asi nebudu,“ zasmál se Mikýř, který se momentálně víc soustředí ve své kariéře na komediální žánr.

ČTĚTE TAKÉ: Snowboardistka Eva Adamczyková o ztrátě rodičů: V Česku o smrti nechceme mluvit

S přítelkyní plánuje rozšíření rodiny

Každopádně myšlenka na profesionálního snowboardistu určitě nebyla od věci. Martin se totiž pyšní titulem mistra České republiky ve freestyle snowboardingu. I když tato dráha mu nevyšla, na prkno se každou zimu velmi rád vrací. „Já to miluji, ten sport je skvělý. Je to strašně velká část mého života, takže když se dostanu na hory, tak si to moc užívám. Stále mám ambice zkoušet nové triky,“ svěřil se se zápalem v očích český bavič, který už delší dobu žije ve spokojeném partnerském vztahu. Je tedy celkem pochopitelné, že přemýšlí o rozšíření rodiny. „Nejvíc teď mluvíme o pořízení druhého jezevčíka a vedeme o tom rozsáhlé debaty, jestli je rozumné v téhle ekonomice si pořizovat dalšího psa. Myslím ale, že v příštích měsících to ještě nerozklíčujeme,“ řekl Martin Mikyska alias Mikýř.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.