Martina Pártlová je budovatelka. Po čtyřicítce se mi začalo dařit, říká zpěvačka

Martina Pártlová v Show Jana Krause

Martina Pártlová je známá muzikálová zpěvačka, ale nově také herečka a stavitelka nemovitostí. Co o sobě maminka malé Stelly prozradila kromě toho, že se jí začalo dařit až po čtyřicítce?

Zpěvačka Martina Pártlová (45) si v nedávné době zahrála ve dvou filmech, v jednom z nich dokonce i hlavní roli. „Je to o režisérce, která měla natočit velkofilm o Bedřichu Smetanovi, ale kvůli syfilidě jí odřekli spolupráci sponzoři, takže musela najít jiné řešení, jak to natočit levněji,“ přiblížila v Show Jana Krause Martina svoji roli v připravovaném snímku Neslyším ničeho.

Zkušenosti před kamerou už předtím sbírala při natáčení filmu Gump 2. „Tam jsem hrála asi deset vteřin,“ dodala se smíchem muzikálová zpěvačka. Hlavní roli ve filmu o hudebním skladateli se prý kvůli obavě z učení textů dlouho bránila. „Špatně se učím texty,“ vysvětlila Pártlová. „A bylo to strašné. Navíc mi nikdo neřekl, že se film točí na přeskáčku, takže jsem se to učila pěkně od začátku, a ono se to točilo od konce,“ popisovala své zkušenosti v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu od 21:40 na Primě.

Mohlo by vás zajímat: Nikol Leitgeb a její manžel Petr si v Lánech pořídili další dům

Při natáčení prý Pártlová ze samotného stresu shodila pět kilo, za což je velmi ráda, celkově ale hodnotí filmování jako velice vyčerpávající. „Je to strašně náročná práce a obdivuju všechny, co to dělají dobrovolně,“ uvedla.

Zpěvačka staví dvě nemovitosti zároveň

Snadná ale není ani oprava statku v jižních Čechách, který si před několika lety koupila. „Byl to vždycky můj sen. Pořídila jsem si před třemi lety hodně starý statek a myslela jsem si, že to bude jednoduché opravit. Ale není,“ popsala Martina, která současně staví ještě na Bali. „Ta stavba trvá déle, než jsme si mysleli,“ posteskla si zpěvačka. „Balijci se pořád modlí a mají spoustu času,“ popsala tamní způsob života maminka malé Stelly.

Čtěte také: Dovču si zatím moc neužíváme. Dcera Martiny Pártlové skončila na Bali v nemocnici

Nicméně oprava jihočeského stavení se prý zdárně blíží ke konci, i když ji má na starosti víceméně sama. „Partnera to vůbec nezajímá, ten říká, že je umělec a že tímhle se vůbec nebude zabývat. Teda až když jsem mu řekla, že mu nahoře udělám nahrávací studio, trošku zjihnul a už si vybral i koberec, který tam dáme,“ popsala Martina a souhlasila s tím, že je budovací typ. „Trošku se obávám toho, že až se dostaví ten statek, budu chtít předělat něco dalšího,“ uvedla.

Kromě toho vydala letos v květnu svoji první sólovou desku s názvem První a poslední? a chystá se koncem roku na velký koncert v pražském Foru Karlín. „Po čtyřicítce se mi začalo dařit,“ dodala Pártlová navzdory tomu, že současně došlo k rozpadu komediálního uskupení 3v1, které tvořila společně s herečkami Nikol Leitgeb a Veronikou Arichtevou. „Sedm let jsme ten podcast o vztazích dělaly a pak už jsme nevěděly, z čeho máme brát, protože už jsme jako matky a zadané paní nic nového nezažívaly. A o dětech to asi nikdo úplně nechtěl poslouchat,“ uzavřela Martina.

Martina Pártlová promluvila o rozpadu tria 3v1:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.