Matěj Stropnický a Dan Krejčík se rozešli. Na zámku se řeší nevěra

Přestože Matěj Stropnický (40) a Daniel Krejčík (29) působili jako velmi stabilní pár, a to i díky tomu, že si pořídili a společnými silami opravovali zámek, jejich pohádka nyní skončila. Po více než 6 letech bok po boku se partneři rozešli a za krachem vztahu navíc nemá stát nic jiného než nevěra.

Život Matěje Stropnického a Daniela Krejčíka se velmi dlouho točil primárně okolo práce na jejich zámku na Sedlčansku, kde žili, a dokonce si tam po propuknutí války na Ukrajině vzali pod křídla několik uprchlých maminek s dětmi. Otevřeně přemýšleli nad tím, že sami také založí rodinu. Tomu je ale nyní konec.

Nevěra na zámku

Podle informací deníku Blesk se Krejčík s dlouholetým partnerem rozhodl vztah ukončit a odstěhoval se ze zámku. Za rozchodem má navíc stát nevěra. „Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ řekl zdroj deníku.

„Daniel ho velmi miloval, i to pořízení zámku byl jeho nápad. Teď se mu sesypal svět,“ dodal zdroj. Sám herec se přitom na toto téma vyjadřovat vůbec nechtěl. „Já se o tom nechci bavit, promiňte, omlouvám se,“ řekl do telefonu.

Velké plány do budoucna

Především od doby, co si Stropnický a Krejčík společně pořídili zámek a začali pracovat na jeho opravách, působil jejich vztah skutečně stabilně a rozchod se zdál nepravděpodobný. Otevřeně navíc mluvili o svých plánech do budoucna. O svatbě ani alternativě v podobě registrovaného partnerství neuvažovali, ale přáli si mít dítě.

„Já bych ale hlavně chtěl, aby děti vyrůstaly v prostředí, kde budou chtěné a milované, a jestli to budou na světě nějaké děti, tak ty naše,“ řekl kdysi Krejčík. Oba tehdejší partneři si ale uvědomovali, že v Česku je rodičovství homosexuálních párů stále tabuizované.

„U nás jsou zákony nastavené tak, že i kdyby se člověk rozkrájel, tak musí něco obejít. My bychom byli rádi, kdyby to bylo možné normálně a naprosto legálně, samozřejmě po nejrůznějším prověření, jestli nejsme pedofilové a o nějaké dítě se dokážeme postarat,“ uvedl Stropnický tehdy.

Matěj Stropnický na podzim ukázal, jak se žije na zámku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 5. 2024

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.