Astročlánky

17. září 2024 06:30

Robert Policar

Mayský horoskop na následující dny: Zaměřte se především na pracovní vztahy

Vstupujeme do času, ve kterém si můžeme lépe než kdy jindy utřídit své pracovní i životní vize a dát svému životu hlubší smysl. Co přesně předpovídá Mayský horoskop na následující dva týdny?

Období 1-Manik-3 (Jelen) od 17. 9. 2024 do 28. 9. 2024

První týden doporučuji se zaměřit především na vaše současné i budoucí ideální zaměstnání. Můžete říct, že je vaše současné povolání zároveň i vaším posláním? Pokud ano, tak se do své práce ponořte ještě více, a pokud ne, představte si takové zaměstnání, které bude odrážet vaše nejhlubší hodnoty. Ve druhém týdnu se zamyslete nad svými nejdůležitějšími rodinnými a kolegiálními nebo pracovními vztahy. Dejte těmto vztahům nové podněty, aby z nich nevyprchala radost ani hloubka.

Manik patří k západním znamením, která jsou známá svou hlubokomyslností s tendencí k introspekci. Západ je spojován s ročním obdobím podzimu, do kterého vstupujeme v neděli 22. září 2024, kdy nastává podzimní rovnodennost, která je zároveň jedním z osmi hlavních ohňových svátků v roce. Je to čas, kdy můžeme poděkovat životu za vše, čeho se nám v dobrém dostalo. Můžeme tedy učinit i malou rekapitulaci toho, co nám tento zásadní rok zatím přinesl. Každá zkušenost je úspěch, a tak buďte vděční i za zkušenosti, které za tak šťastné nepovažujete, ale učinily vás silnějšími a moudřejšími.

Čtěte také: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Co se týká těla a hmotných záležitostí, zaměřte se především na vizi svého nejlepšího možného budoucího zaměstnání. Kde se vidíte od teď za deset let? Jaké povolání by mohlo být i zároveň vaším posláním? Co se týká zdraví, najděte si dobré učitele nebo učitelky jógy, kteří vás na vaší cestě k dokonalému zdraví povedou rychleji. Pokud k józe neinklinujete, najděte si jiný druh cvičení, který vám bude přímo ušitý na míru. Dobrý výběr učitelů může být velmi důležitý, a tak dejte na svůj instinkt a dobrý pocit. Co se týká financí, poraďte se v tomto ohledu s někým, komu důvěřujete, a má v této oblasti letité zkušenosti.

V rovině mysli se zaměřte na vztahy se svými kolegy, podřízenými i nadřízenými. Pokud podnikáte samostatně, snažte se najít nové a lepší cesty, jak zaujmout svět. Tato doba nám přináší nové příležitosti, které nemusí být na první dojem zřejmé, a tak se nebojte různých inovací a skvělých nápadů, které možná zatím nosíte jen ve své hlavě. Nebojte se učinit krok do neznáma, protože doba je více než příznivá. Můžete si vytvořit nový, aktualizovaný vision board, který urychlí manifestaci vašich profesních cílů. Pokud máte v nějakém oboru již letité zkušenosti, můžete dokonce uvažovat o dráze učitele nebo mistra.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na září 2024: Lva může někdo oslnit, Štír bude hodně žárlit

Co se týká vztahů, zaměřte se na své současné partnerské vztahy a vneste do nich nový vítr. Kromě sdílené intimity se rozhodněte společně věnovat nové tvůrčí činnosti, která vás oba ještě více propojí. Máte-li v současném vztahu problémy, nebojte se zajít za odborníky, kteří se touto problematikou zabývají. Naslouchejte hlavně těm, kteří mají dobré a dlouhodobé zkušenosti, o které se mohou sami opřít. Je velmi pravděpodobné, že budete hrát i vy roli poradce, který může druhým ukázat cestu, jak si s určitými nástrahami v partnerském vztahu poradit. Pokud pocítíte volání, nezpochybňujte se a své zkušenosti sdílejte.

V rovině ducha nastává nádherný čas, ve kterém se můžete hluboce spojit s přírodou. Pravidelně choďte na procházky a rozjímejte v tichu o svém životě. V přítomnosti stromů k vám mohou přijít myšlenky, které byste ve shonu každodenního dne nezachytili. Řešíte-li ve svém životě něco důležitého, doporučuji se vydat na nějaké silné přírodní místo a tam nějakou dobu pobýt zcela v tichosti. Naslouchejte svému srdci a nalaďte se na pradávnou moudrost, kterou nosíte ve svém nitru. Odpojte se tedy od labyrintu světa a vstupte do rajských oblastí vašeho srdce. Zaměřte se především na svou životní vizi, kariéru a vztahy.

Zdroje: Autorský článek (autor je astrolog a dlouhodobě se zabývá Mayskou kulturou)

Další zdroje: Toltécké orákulum - Victor Sanchez (2005, Pragma), Toltécká cesta rekapitulace - Victor Sanchez (2006, Pragma), Tajemství starých Mayů - Carlos Barrios (2010, Fontána)

Nový týden podle výkladu karet:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.