Celebrity

22. ledna 2023 13:30

Josef Šťastna

MC Erik a Barbara drtili hitparády. Hlavní tvář dnes šije a tvrdí, že milenci nebyli

Patřili mezi největší hvězdy československé taneční hudby. Jejich hity Sen a Keď príde láska znal snad každý, kdo měl doma televizi. Jak se má slavná dvojice dnes? Erik Aresta (51) se dal na podnikání a šije stínění na pergoly.

Pohledná Barbara Haščáková (43) a talentovaný Erik Aresta se znali z dob působení ve skupině Maduar, kterou ale rychle přerostli a odtrhli se. A bylo to skvělé rozhodnutí. V roce 1995 podepsali smlouvu na tři alba, se kterými doslova zválcovali tuzemskou scénu. Dvojice dokonce reprezentovala Slovensko na soutěži Eurovision. Fanoušky také v té době zajímalo, zda sexy dvojka tvoří milenecký pár. Tehdy se k této otázce vyjadřovat nechtěli. Erik Aresta promluvil až po letech.

„Možná nás někteří chtěli vidět spolu a přišlo by jim to romantické, ale s Barbarou jsme pár nikdy nebyli. Za prvé tam byl věkový rozdíl a za druhé pro mě vždycky byla jako mladší ségra,“ vysvětlil Erik v talkshow Limuzína s Mírou Hejdou. Barbara se díky andělskému hlasu dál posouvala v kariéře a nakonec se dala na sólovou dráhu, což jí Erik rozhodně nemá za zlé. Lituje jen toho, že v dobách největší slávy, kdy hodně vydělával, nemyslel na zadní vrátka. Rychle sice nabyl, ovšem ještě rychleji uměl utrácet.

V době, kdy byli MC Erik a Barbara na vrcholu, zářila i Tereza Pergnerová, která byl nedávno hostem Show Jana Krause:

Leze po pergolách a je mu dobře

„Když padla popularita, prodeje desek už tolik nešly a nebyla ani vystoupení, dostal jsem se pochopitelně do situace, kdy jsem si znovu uvědomil hodnotu peněz a to, jak strašně dobře chutná rohlík s paštikou,“ popsal otevřeně v rozhovoru s Mírou Hejdou. Peníze se znovu začaly sypat, když potkal podnikavou Veroniku, kterou si vzal za manželku.

„Moje manželka Veronika mi podruhé v životě zachránila život. Nejdříve sňatkem a teď tím, že našla díru na trhu. Koukala u nás jednoho dne na pergolu a já jsem tam svého času ušil stínění. Manželka na mě koukala a zeptala se mě vážně, zda to nebudeme šít. Zjistili jsme, že mé paní se povedlo najít díru na trhu,“ dodal muž, kterému jeden čas leželo u nohou nejen celé Slovensko.

Barbara Haščáková od roku 2000 žije v Americe a dál působí jako zpěvačka a textařka. Ona i Erik tuší, že kdyby se nenarodili na Slovensku, ale na Západě, udělali by do světa opravdu velkou díru.

Sdílejte článek
Štítky milenec Slovensko Eurovision Song Contest Míra Hejda MC Erik a Barbara Erik Aresta Barbara Haščáková Maduar

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.