Michal Nesvadba prozradil, na co sbalil manželku. Pomohla lepenka i trik Čenského

Dlouholetý idol dětských srdcí Michal Nesvadba se v 7 pádech Honzy Dědka rozpovídal o tom, že svým uměním vyrobit z lepicí pásky v podstatě cokoliv neokouzlil jen celé generace dětí. Díky jednomu výrobku se mu podařilo učarovat i ženě, se kterou nyní šťastně už dvě desetiletí sdílí domácnost. Řekl také, jaký trik na ženy ho naučil kolega Jan Čenský.

Pražský rodák Michal Nesvadba se narodil s uměleckým nadáním v krvi. Jeho otec byl uznávaný herec a kreslíř Miloš Nesvadba, maminka kostýmní výtvarnice. Na státní konzervatoři vystudoval hudebně-dramatický obor, ale přízeň má hlavně u dětského publika.

Vynálezy pro děti

Michal Nesvadba má dnes už dospělé fanoušky, kteří si pamatují, že jim na televizních obrazovkách zpříjemňoval dětství. Pro děti pořádá i představení, na které je obvykle doprovází rodiče. Náhoda tomu chtěla, že se zakoukal do maminky z publika. Na to, aby ji okouzlil, využil svého velkého talentu. A světe div se, všechno dobře dopadlo.

„S manželkou jsme se dali dohromady přes samolepicí pásku. Hrál jsem v Brně a ve druhé řadě seděla krásná maminka s dítětem. A já vždycky na konci představení si vezmu maminku na jeviště a vyrobím jí nějaký dárek z lepicí pásky. Tak jsem si ji vzal na jeviště a vyrobil jsem jí baťůžek na záda. Skončilo představení a já jsem pořád koukal, kde je tam maminka s tím batůžkem. A už s ní žiju dvacet let,“ přiznal Michal Nesvadba Honzovi Dědkovi.

Jak na ženy

Batoh ze samolepicí pásky by možná k okouzlení dnes už manželky Michala Nesvadby stačil, ale oblíbený dětský umělec nenechal nic náhodě. Už předtím dostal cennou radu od jiného kolegy a i té může být vděčný za to, že je dnes šťastně ženatý s ženou, která byla původně jen součástí širokého publika.

„Takhle vám to řeknu. Čenský to má zmáklý. Říká, že když se ti tam nějaká maminka líbí, pozvi ji na představení a vezmi si na ni mobil, jí to udělá radost, že ji pozveš na představení. Takže jsem tenhle trik využil i tady. Odcházel jsem z divadla a měl jsem mobil,“ zasmál se Nesvadba.

Svatba Michala Nesvadby a jeho tanečnice Andrey proběhla v roce 2008 a předcházelo jí romantické zasnoubení v New Orleans. O rok později se jim narodil syn.

Sdílejte článek
Štítky představení Honza Dědek Jan Čenský Michal Nesvadba lepenka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.