Šílené vyznání od Kutchera i radikální výchova. Mila Kunis si splnila americký sen

Příběh ukrajinsko-americké herečky Mily Kunis, která slaví 40. narozeniny, připomíná splnění amerického snu. Svou rodnou zemi opustila, když jí bylo sedm, a o několik let později už se objevila na filmovém plátně za velkou louží.

Málokdo by hádal, že tahle tmavovláska už slaví své 40. narozeniny. Mila Kunis zkrátka nestárne. Narodila se 14. srpna roku 1983 a svou rodnou Ukrajinu opustila společně s rodiči, když jí bylo sedm let. Krátce nato se rozpadl Sovětský svaz a země se stala samostatnou.

Mohlo by vás zajímat: DiCaprio, Kunis či Spielberg. Které hvězdy mají ukrajinské kořeny?

Základní školu herečka navštěvovala v Los Angeles, a protože neuměla anglicky, trvalo jí delší dobu, než se začlenila do kolektivu. „Nerozuměla jsem lidem ani jazyku. Představte si, že v sedmi letech oslepnete a ohluchnete. Tak nějak jsem se cítila,“ přiznala v jednom z rozhovorů Mila Kunis. V devíti letech začala navštěvovat hodiny herectví. Skrze castingy se jí poté podařilo získat několik menších rolí a objevila se také v dětských pořadech a reklamách – mimo jiné například na panenku Barbie.

Barbie se v současnosti díky filmovému zpracování opět stala fenoménem:

Rodinný život zvítězil nad kariérou

První vážný vztah měla Mila Kunis s hvězdou filmu Sám doma. S hercem Macaulayem Culkinem byla téměř deset let. Randili spolu od jejích 18 let. Její osudovou láskou je však herec Ashton Kutcher, se kterým se poznali v roce 1998 při natáčení seriálu Zlatá sedmdesátá. A jak vypadalo hercovo první vyznání lásky? Poněkud komicky. „Poprvé jsem manželce řekl, že ji miluju, když jsem poslouchal píseň You and Tequila. Té tequily jsem si asi dal víc, než jsem měl. Asi ve dvě ráno jsem přišel k ní domů namol a řekl jsem jí, že ona a tequila mě přivádí k šílenství a že ji miluju,“ řekl Kutcher v podcastu Our Future Self.

Partneři se vzali v roce 2015 na utajovaném obřadu, kam pozvali pouze nejbližší přátele a rodinu. Mají spolu dvě děti – dceru Wyatt a syna Dimitriho. Ačkoliv patří mezi nejúspěšnější herce Hollywoodu, své děti penězi rozmazlovat nehodlají. „Je potřeba jim vysvětlit, co je dolar. Říct, že maminka a tatínek dolary mají, ale oni jsou chudí. Jsou velmi chudí, protože nemají nic, to maminka s tatínkem mají bankovní konta,“ řekla Mila Kunis v rozhovoru pro magazín People. Většinu svého bohatství totiž věnují na charitu, kam dlouhodobě posílají peníze. Pomoc potřebným je pro ně životním posláním.

Čtěte také: Matka na tahu Mila Kunis svým dětem nedává dárky. Brání v tom i prarodičům

Mila Kunis, která se objevila například ve snímcích jako Černá labuť, Kopačky nebo Kamarád taky rád po boku Justina Timberlakea, v posledních letech herectví upozaďuje a věnuje se především své rodině, která je pro ni vším.

Sdílejte článek
Štítky narozeniny Hollywood Mila Kunis Ashton Kutcher herečka celebrity rodina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.