Mirek z Tlouštíků našel díky účinkování v pořadu lásku a teď čeká i rodinu

Řidič kamionu Miroslav Tesař začal přibírat po svatbě. Do té doby byl štíhlý fotbalista. Během posledních několika let ale nabral 60 kilogramů. Na začátku pořadu měl 156 kg, bolely ho nohy, špatně se mu dýchalo, nevešel se do žádného oblečení a žil ve strachu, že pokud nezhubne, dostane infarkt a zemře. Nezemřel, všechno je jinak a štíhlý Mirek se těší na svatbu i narození miminka.

Mirek už nezvládal žádný jiný pohyb než kroucení volantem a s dráhou aktivního fotbalisty se podle svých slov definitivně rozloučil. Právě strach o zdraví ho ale nakonec před dvěma lety přivedl do pořadu Tlouštíci. Mirek sice radikálně zhubl, manželství mu však stejně nevydrželo. Co je u něj nového a proč je právě Mirkův příběh důkazem toho, že i nadváha a účast v této dokureality show mohou do života přinést lásku?

„Občas to tak bývá a život nejde tak, jak by si člověk přál. Zhruba rok od vysílání pořadu nám bohužel po mnoha letech se ženou krachl vztah, rozvedli jsme se. Ale všechno zlé je k něčemu dobré. Dlouho jsem netruchlil a usmálo se na mě štěstí v podobě mé nynější úžasné přítelkyně,“ pochlubil se svou novou láskou Miroslav.

Účinkování v pořadu mu do života přineslo velkou láskou

Po účinkování v pořadu Tlouštíci Mirkovi psalo mnoho lidí, kteří mu gratulovali v jeho úspěšné cestě za změnou životního stylu. „A ona byla jednou z nich. Jelikož se spolu známe už mnoho let, ale dlouho jsme se neviděli, byla velice překvapená, že jsem se do takového stavu dokázal ‚vypracovat‘. Její první slova byla – tak tohle už prosím nikdy!“ sdělil upřímně bývalý účastník pořadu o hubnutí. Dodal ale také, že ho jeho partnerka pochválila za to, že se odhodlal a začal se sebou něco dělat a nechal si poradit a pomoci od odborníků.

Zdravě se spolu prý snaží stravovat v co největší míře, ale není to pravidlem. „Zdravý životní styl se jí zalíbil natolik, že v současné době má již větší břicho než já. Ona má ale tu výhodu, že za pár týdnů bude zase jako proutek, je totiž v sedmém měsíci těhotenství,“ prozradil budoucí tatínek radostnou novinu. Svou partnerku také už stihl požádat o ruku, takže se pár kromě příchodu nového potomka těší i na svatební veselku.

A jaké je jeho největší přání? „V současné chvíli je mým největším přáním, aby se nám narodilo zdravé dítě. Abychom byli v naší nové rodině všichni tak šťastní a spokojení, jako tomu bylo doteď. I kdyby se třeba náhodou nějaké to kilo navíc objevilo,“ dodal na závěr Miroslav, pro kterého prý byl největší problém pevná vůle. „Potřebuji mít neustále někoho za zadkem s bičem v ruce. Jakmile povolím, hned musím dostat ránu, abych neusnul na vavřínech,“ zavtipkoval.

Sdílejte článek
Štítky láska rodina vztahy TV pořady fotbalista oděv láska Tlouštíci Miroslav Tesař hubnutí

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.