Celebrity

15. května 2024 10:30

Josef Šťastna

Miss Červová přišla o maminku. Na ulici v Praze ji zmlátil cyklista, žena zemřela

Finalistka České Miss Essens, Vanesa Červová, přišla za tragických okolností o svou maminku. V centru Prahy ji zmlátil cyklista, napadená žena později zemřela. Červová nyní na Instagramu popsala, jak útok probíhal. Je přesvědčená, že maminka zemřela kvůli napadení na ulici.

Modelka Vanesa Červová již dříve pro web Prima Ženy uvedla, že její maminka zemřela za velmi tragických okolností. Vanesa tehdy nechtěla přesně popsat, co se stalo. Nyní v sobě našla sílu, celý příběh ze svého pohledu sepsala a zveřejnila na Instagramu.

K tragédii došlo 29. srpna 2022. Vanesa a její maminka se dostaly do konfliktu s rodinou, která se v centru Prahy pohybovala na kolech. V první fázi šlo o verbální konflikt. Červová tvrdí, že její maminka byla obviněna, že do skupiny na bicyklech najela. Došlo k prudké hádce, na semaforu ale pak naskočila zelená, Červová s maminkou od místa hádky prý odjížděly autem pryč. Tatínek od rodiny je údajně začal pronásledovat na kole a podle Červové nehleděl na dopravní předpisy.

Čtěte také: Slzy v soutěži krásy. Vanese Červové zemřela maminka dva dny před natáčením

Dohnal je a podle Červové došlo k fyzickému napadení. „On ji chytil za vlasy a předklonil ji, aby se nemohla bránit. Dával jí pěstmi do břicha i do hrudníku, kopal do ní. Údery do břicha i hrudníku byly fakt intenzivní a bylo jich hodně,“ popsala Červová na Instagramu.

Vanesa uvedla, že se pokusila mamince v boji pomoci. „Cyklistu jsem od mamky odstrčila a on se začal přetahovat se mnou, dával mi rány do ramen pěstmi a držel mě za krk. Máma se jen klepala a bylo vidět, že je z té situace úplně mimo,“ napsala na Instagram modelka.

Mohlo by vás zajímat: Policie obvinila řidiče, který srazil komentátora Antoše. Záruba promluvil o jeho vážném stavu

Žena utrpěla zranění, později zemřela

Dne 1. září 2022 maminka Vanesy Červové zemřela. Modelka tvrdí, že měla vnitřní zranění, že před napadením na ulici netrpěla žádnými zdravotními problémy. Na Instagramu také zveřejnila znění lékařské zprávy, ve které se píše, že její maminka utrpěla zranění v podobě trhliny tenkého střeva, krevní výrony v oblasti střev, zranění v oblasti močovodu i vaječníků... Lékaři konstatovali, že úmrtí (akutní srdeční selhání) může mít souvislost s napadením, že smrt mohla nastat v důsledku kombinace stresových faktorů.

Modelka na Instagramu také uvedla, co agresivnímu cyklistovi nyní hrozí. Státní zástupce podle Červové navrhuje 3 roky s podmíněným odkladem na 5 let. Podle Vanesy je případ její maminky kvalifikován jako ublížení na zdraví bez následku smrti. Právě to je bod, který modelka rozporuje. Je přesvědčená, že navrhovaný trest pro pachatele je nízký. Je také přesvědčená, že napadení a následné zranění mělo přímý vliv na rodinnou tragédii.

Vanesa Červová se účastnila soutěže Hledá se Miss:

Sdílejte článek
Štítky smrt trest tragédie napadení Praha bicykl Vanesa Červová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.