Celebrity

16. září 2024 14:19

Tomáš Durčák

Miss Karolína Mališová je s partnerem v zatopeném Krnově: Bez elektřiny a signálu

Modelka Karolína Mališová se svým dlouholetým partnerem Jakubem prožila v zatopeném Krnově víkend hrůzy. Bez elektřiny i signálu a s vodou kousek od vchodu se snažila celou situaci zvládnout. Byť přiznala, že se jí z toho všeho chce brečet a konečně si uvědomila, jak malý člověk oproti síle přírody opravdu je.

Město Krnov v Moravskoslezském kraji je jedno z nejvíce zasažených současnou povodní. Voda jej nejenže odřízla od okolí, ale téměř celé zaplavila. Podle všeho navíc vznikly spory a třeba šéf zdejších hasičů prohlásil, že zdejší krizový štáb selhal a podcenil situaci. Mezi obyvateli, kteří jsou nejen bez proudu, ale po většinu času i bez internetu, je i bývalá Miss Earth z roku 2015 Karolína Mališová.

Čtěte také: Hyenismus sobeckých grázlů, nechápe hejtman. Moravskoslezsko řeší první povodňové rabování

Sedmadvacetiletá modelka se katastrofickou povodeň snaží přečkat zavřená doma po boku partnera Jakuba, s nímž je šťastná již dlouhých dvanáct let. Aktuálně však prožívají nelehké chvíle, o nichž Karolína o víkendu informovala na sociálních sítích. Tam sdílela několik snímků, v nichž informovala, jak u nich aktuálně situace vypadá.

„Bez elektřiny, Krnov pod vodou, v některých částech dost brutálně. Signál od rána chytáme, jsme v suchu, ale vodu už máme u vchodu. Myslím na vás všechny,“ napsala Mališová ke snímku na své poměry zřejmě poněkud skromnějšího nedělního oběda (viz galerie). „Jednu výhodu ten plynový sporák fakt má,“ dodala s tím, že pokud by doma měli indukční desku, aktuálně si nic ani neuvaří.

Čtěte také: Česká influencerka naštvala sledující vtipem o povodních. Pošlu déšť i z Bali, vzkázala

Bývalá miss následně sdílela snímek zcela zaplavené ulice, kterou dopoledne v Krnově vyfotila, a také pohledu, jaký se jí naskýtá před domem, kde ve zcela zatopeném dvoře zůstalo stát něčí již zaplavené auto. „Po celém dni jsem chytla 1 čárku signálu, snažíme se se všemi spojit, a když koukám z okna a čtu teď zprávy všech mých známých a mých rodičů čekajících vodu v restauraci, chce se mi brečet,“ přiznala Karolína zoufalost z vzniklé situace, v níž jim nezbývalo nic jiného než čekat a doufat, že se nebudou muset evakuovat.

„Říkám si, jak malí oproti mocné přírodě jsme. Myslím na vás všechny! Kdyby cokoliv bylo potřeba nasdílet, posílejte,“ nabídla modelka k dispozici svůj Instagram s bezmála 200 tisíci sledujícími pro šíření důležitých informací pro lidi nejen z Krnova. V pondělí v poledne se přihlásila znovu již s informací, že voda pomalu opadává, avšak příliš optimismu to místním zřejmě nepřinese.

Čtěte také: Velká voda je připravila o domov. Na pomoc lidem zasaženým povodněmi vznikly sbírky

„Normálně se mi chce brečet z toho, jak všechno vypadá. Tolik škody! Chodníky, cesty, nikdy v životě jsem si něco takového nedokázala představit. Že zažijeme to, o čem nám vyprávěly naše babičky. Voda byla úplně všude, všechno bylo zatopené,“ popsala zdrceně a se slzami na krajíčku Karolína Mališová, která aktuálně pomáhá svým rodičům, jimž voda zcela zatopila a zničila restauraci. „Myslete na nás,“ uzavřela.

Karolína Mališová je jednou ze známých osobností, která se potýká s nepříjemnou alopecií:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.