Celebrity

7. května 2024 09:40

Eliška Reiglová

Miss Kateřina Kasanová je dvojnásobnou maminkou. Syna přivedla na svět v Koreji

Vítězka soutěže krásy z roku 2017 Kateřina Kasanová (25) se stala dvojnásobnou maminkou. Společně s manželem, fotbalistou Tomášem Petráškem (32), opět přivítala na světě druhého chlapečka. O radostnou novinku se modelka podělila na sociálních sítích, kde prozradila, že syn se narodil v Koreji.

V loňském roce se Kateřina Kasanová vdala a svého manžela doprovází tam, kam ho pracovní povinnosti zavanou. Tomáš Petrášek momentálně působí v jihokorejském klubu Čonbuk Hyundai Motors, a tak druhý potomek přišel na svět právě v Koreji. Snímkem novorozeného syna se modelka pochlubila na Instagramu.

„Lukas Petrášek, 6. 5. 2024, born in Korea,“ napsala Kasanová k fotografii, na níž drží rozkošného chlapečka v zavinovačce, přes kterou ho její manžel hladí. Gratulace na sebe nenechaly dlouho čekat, pěkné vzkazy novopečené dvojnásobné mamince poslaly například modelky Nikol Švantnerová, která se stala maminkou loni, a Denisa Spergerová.

První syn a tajná svatba

Syn Antonín se mladému manželskému páru narodil před dvěma lety po vánočních svátcích, přesně 27. prosince. O 11 měsíců později, zamilovaná dvojice na sociálních sítích sdílela rodinný snímek s rostoucím bříškem Kateřiny. Nadšeně tak světu oznámila, že se chlapeček dočká sourozence. Nyní je z něj konečně starší bratříček.

Čtěte také: Hvězda Teletubbies je maminkou. Tvář rozzářeného sluníčka ukázala fotky dcery

Sympatická kráska vyhrála v roce 2017 soutěž krásy Miss Face Czech Republic a rok nato odjela Českou republiku reprezentovat na mezinárodní Miss World. Kasanová a Petrášek se seznámili přes sociální sítě a pomyslná jiskra mezi nimi přeskočila téměř hned. Tajnou svatbu měli v prosinci roku 2023 v kostele v Rychnově nad Kněžnou.

Podívejte se, jak se Kateřině Kasanové dařilo po vítězství v Miss:

Sdílejte článek
Štítky dítě miminko porod matka syn manželé modelka Kateřina Kasanová Tomáš Petrášek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.