Denisa podstrojuje utajenému taktikovi. Ondra nepřizná barvu ani při výslechu

Prostřeno! S27 (99) - Hledání taktika

Třicetiletá Denisa z Plzeňského kraje je v soutěži amatérských kuchařů díky sestřenici, která ji přihlásila. To ale neznamená, že není soutěživá. Jejího sebevědomí se zalekne Bohunka, která začne nepřiměřeně kritizovat ostatní a pátrat po taktikovi. Najde ho?

Ve čtvrtek se k plotně postaví fakturantka Denisa, která soupeře pozve do domu, kde žije s přítelem a psem – huskym Marvelem. Kolem něj se točí celá jejich domácnost. Denisa s ním chodí běhat a trénuje canicross. Hostitelka neočekává výhru, ovšem v průběhu týdne se v ní probudí soutěživost. O soupeřích si myslí, že by se s nimi v reálném životě nikdy nebavila, protože nejsou její krevní skupina. Připraví pro ně bruschettu s řepou a rajčatovým tataráčkem, pórkový krém, hovězí na víně s bramborovým pyré a čokoládovou pěnu. Úkolem týdne je připravit středomořskou kuchyni, Denisa proto jako první chod opeče na pánvi krevety. Hostitelka má strach především z Ondry, kterému nechutná řada věcí, hlavně zelenina a ovoce. Připraví mu i speciální předkrm bez oliv. I kdyby se ale přetrhla, Ondra má svou taktiku. Doposud dával pouhý jeden bod. Hne se v něm tentokrát svědomí? Uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce.

Při šmejdění hosté objeví fotky se psem a partnerem. Někteří soudí, že je pejsek jako jejich děťátko, což naznačovala v úvodu čtvrteční epizody Prostřeno! i hostitelka. Miminko si zatím pořizovat nechce. V ložnici pak hosté najdou masážní lehátko a válečky na maderoterapii. Martin se chopí iniciativy a začne pomocí válečků ostatní masírovat. Někoho napadne, že asi dělá partnerovi erotické masáže. Denisa jim pak u stolu prozradí, že si bude otevírat vlastní masážní salon.

Ve videu hostitelka promluví o Ondrovi:

Taktik doufá, že jej ostatní nezavrhnou

Bohunka, která má od středy odvařeno, dnes nebude spokojená s ničím. Opéct krevety bude příliš jednoduché, předkrm bude podle ní vysušený, v polévce nebude cítit pórek a maso v hlavním chodu bude příliš tuhé. „Jak bylo drobet flaksovatý, dostalo se mi do zubů a nešlo ven,“ stěžuje si Bohunka. A to Denisa maso před podáváním natrhala vidličkou. Asi ho měla někomu i předžvýkat. Bohunka sama vařila hovězí, takže tuší, že se bude srovnávat. Na rozdíl od Denisy do něj přidala řadu dochucovadel a hosty příliš nepotěšila.

Týden se pomalu chýlí ke konci a Bohunka všem sdělí své podezření. Podle ní taktizuje Lucie. „Ne, já jsem jenom zakřiknutý člověk,“ hájí se Lucie. Hostitelka bude z nastalé situace v šoku. „Bohunku jsem spíš měla za hodnou, tichou, nervózní paní,“ diví se nepříjemnému dusnu, které zavládne u stolu. Bohunka však stále neřekla poslední slovo. „Ještě se, Ondro, tobě omluvím, nejdřív jsem myslela, že taktizuješ ty. Dobře jsme se neznali. Potom jsem obrátila,“ přizná. Pondělní hostitel Ondra hraje svoji taktickou hru dále a rozvíjí debatu o tom, že na první pohled působí na lidi jinak, než jaký je ve skutečnosti. „Myslím, že budou dost překvapení, co jsem já. Snad mě nezavrhnou,“ doufá. Ondra má opravdu nervy ze železa a ukáže se jako velký hráč. Bohužel neví, že už je se získanými 14 body dávno ze hry. Bude se své taktiky držet i dnes?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.