Celebrity

18. října 2024 15:34

Vanesa Havlíková

Móda z premiéry filmu Výjimečný stav: Brožová přišla v luxusu a Smetana v pánském

Slavnostní premiéru nového filmu Výjimečný stav od režiséra Jana Hřebejka (57) si nenechala ujít řada známých osobností. Na promítání snímku dorazily například dámy Tatiana Dyková, Kateřina Brožová či Jana Plodková. Z pánů poté přišel Jordan Haj, Vojtěch Dyk či Bořek Slezáček a Ondřej Vetchý.

Snímek, jehož ústředním tématem jsou dezinformace, fake news a záměrně zkreslená pravda, vstupuje do kin 17. října. Jelikož se jedná o další dílo uznávaného režiséra Jana Hřebejka, na slavnostní premiéru dorazilo hned několik známých tváří.

Čtěte také: Móda z premiéry filmu Vlny: Odvážná Brzobohatá, úchvatná Pauhofová i Kazma v tričku

V hlavních rolích se můžete těšit na Ondřeje Vetchého, Tatianu Dykovou a Jordan Haje. Dále poté na Janu Plodkovou, Kateřinu Brožovou, Bořka Slezáčka či Sylvii Maryško Koblížkovou. Není tedy divu, že nikdo z nich na premiéře v pražské Lucerně nechyběl.

Dyková v minišatech, Brožová s kabelkou za statisíce

Velkou pozornost na sebe strhla herečka Tatiana Dyková, která dorazila ve velmi výrazném outfitu. Vsadila na minišaty v fuchsiové barvě, pod které si vzala černé punčochy a které doplnila tmavými lodičkami s uzavřenou špičkou.

Celkovému looku trochu ublížil kožený pásek s mohutnou sponou, který byl sám o sobě už příliš výrazný. Herečku na premiéru přišel doprovodit manžel Vojtěch Dyk, který oblékl nestárnoucí bílé tričko a černý kožený křivák.

Další, kdo přítomné hosty ohromil, byla bezpochyby herečka Kateřina Brožová, která vsadila na trendy zelenou barvu. Elegantní šaty vyšperkovala černou ikonickou kabelkou značky Chanel, jejíž cena se pohybuje okolo dvou set tisíc korun, a dokázala tak, že doplňky hrají podstatnou roli v každém šatníku.

Emma Smetana v pánském a Uzlinka z Pelíšků s bříškem

Další, kdo si zahrál v nové komedii, je herečka Sylvie Maryško Koblížková známá jako Uzlinka z Pelíšků. Ta se v poslední době věnuje především dabingu, ale nabídku zahrát si se opět v Hřebejkově filmu neodmítla. Do Lucerny dorazila v sametových šatech růžové barvy, z kterých jí vykukovalo těhotenské bříško.

Hvězdou filmu je také herec a zpěvák Jordan Haj, který na premiéře taktéž nechyběl. Stejně jako Dyk oblékl černý křivák, ale namísto trička si vzal bílou košili. Do sálu ho doprovodila partnerka Emma Smetana, která oblékla černý kostým v pánském stylu a bílou košili.

Podívejte se na trailer k filmu Výjimečný stav:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.