Celebrity

28. září 2024 10:00

Tomáš Durčák

Emma Smetana a Jordan Haj prozradili recept na 16 let lásky: Do postele vždy usmíření

Udržet si vzájemnou lásku, porozumění a společné štěstí i po mnoha letech společného soužití a vychovávání dětí není nic samozřejmého. Své o tom ví také Emma Smetana a Jordan Haj, kteří však i po 16 letech vztahu září vzájemnou náklonností, byť se často vídají nejen doma, ale také v práci. Jaký mají na harmonický, láskyplný vztah po tolika letech recept? Vlastně vcelku jednoduchý.

Emma Smetana i její partner Jordan Haj dostávají dotazy ohledně receptu na šťastnou a fungující rodinu pravidelně. Aby ne, kudy chodí, rozdávají úsměvy, dobrou náladu, vtipkují a také jejich dcerky Lennonka a mladší Arielka vypadají jako šťastné a spokojené děti. Emma a Jordan se však veskrze shodují v tom, že žádnou tajnou, nečekanou ingredienci na šťastnou rodinu nemají.

Čtěte také: Morbidní vánoční píseň Smetany a Haje: Vznikla díky tomu, že ho zmlátil vyhazovač

Důležité je ale spolu co nejvíce mluvit. Co nejvíce se vlastně hádat, protože se prostě díky tomu vyčistí vzduch,“ poradila Emma v rozhovoru pro pořad Showtime. „My máme to štěstí, že i naše děti brzy pochopily, co je smysl pro humor, a už se obě smějí i sobě navzájem. Když se totiž neberete tak moc vážně, mám pocit, že je pak všechno lehčí,“ dodala Emma a naznačila, že s optimismem a pozitivním naladěním se leccos dá vyřešit snáze.

Její drahá polovička Jordan Haj nyní její slova tak trochu potvrdil, respektive zdůraznil, že když už problémy vyvstanou a přijdou třeba i hádky, je nejdůležitější ne to, jak začnou, ale jak skončí. „Jordy má novou taktiku, která se jmenuje: Omluv se a poděkuj,“ popsala strategii svého milovaného Emma Smetana pro Super.cz.

Mohlo by vás zajímat: Jordan Haj vystudoval střední v izraelském kibucu. Místo zvonění mu hrál John Lennon

„Přišel jsem na to, že od určitý fáze každého vztahu, ať je to třeba rodina, manželství…, tak přijde moment, kdy nejlepší účinná taktika, jak vyřešit všechny životní problémy a nánosy, je kombinovat ‚děkuji a promiň‘. Cokoli nastane, tak umět říct promiň a děkuju, nebo naopak,“ vysvětluje Jordan. „Když to správně nakombinuješ, tak prolezeš podle mě do konce života v relativním míru,“ uzavřel svou radu.

„Jojo, já jsem zjistil, že od určitého věku, nebo od určité fáze každého vztahu, rodiny nebo manželství přijde moment, kdy nejlepší účinná taktika, jak vyřešit všechny životní problémy a nánosy, je kombinovat děkuju a promiň. Cokoliv nastane, umět říct děkuju a promiň, nebo naopak. A když to takhle správně nakombinuješ a zredukuješ, tak do konce života prolezeš přinejmenším v relativním míru,“ popsal své dosavadní poznatky z dlouhého, fungujícího vztahu Haj.

„Já myslím, že se nám za těch 16 let podařilo jít třeba jenom pětkrát spát pohádaní. Počítám to,“ doplnila svého partnera Emma další dobrou radou, na co si v partnerství dát pozor, respektive že umět vždy včas vyčistit skrz zmíněné „promiň nebo „děkuju“ vzduch se rozhodně vyplatí. „To je myslím taková dobrá, prakticky uplatnitelná věc. A smysl pro humor rozhodně pomáhá,“ dodala Emma.

Zpěvačka Emma Smetana má o receptu na šťastnou a spokojenou rodinu jasno:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.