Celebrity

22. května 2024 06:30

Vanesa Havlíková

Modelka s nejkrásnějším obličejem se v Cannes odvázala. Bella Hadid odhalila prsa

Bella Hadid (27) patří k nejúspěšnějším a nejžádanějším modelkám světa. Před lety byla dokonce vědci označena za ženu s nejkrásnějším obličejem planety. Tato žhavá kráska si nenechala ujít oblíbený filmový festival v Cannes, na němž se ukázala v šatech, které nenechaly nikoho chladným. Mluvilo se o nich snad ještě více než o filmech.

Bella Hadid předvedla na premiéře filmu The Apprentice v rámci 77. ročníku filmového festivalu v Cannes naprosto dokonalou postavu, kterou všechny přítomné hosty ohromila. Topmodelka, která se kvůli zdravotním problémům vzdala své vášně, zcela ovládla červený koberec.

Čtěte také: Velký Módní alarm z Cannes 2024: To nejlepší a nejhorší z červeného koberce

Odhalené bradavky

Bella se na festivalu ukázala v upnutých průsvitných šatech od francouzské značky Saint Laurent, které by na sebe jen tak někdo obléknout nemohl. Róba v tělové barvě byla tak průsvitná, že namísto toho aby modelčino tělo zakryla, její přednosti ještě více vynikly.

Půvabná bruneta ukázala nejen své dlouhé štíhlé nohy, ale také prsa s bradavkami. Žhavá kráska, která před časem přiznala, že kvůli prodělané lymské borelióze dává modelingu sbohem, všechny přítomné svou dokonalou figurou ohromila. Odvážné šaty doplnila o elegantní lodičky stejné značky a luxusní diamantové šperky, jejichž hodnota se pohybuje v astronomických částkách.

Místo modelingu farmaření

Když si Bella v Cannes zrovna neužívá záři reflektorů, tráví čas s přáteli u moře. Žena, kterou před lety vědci označili za majitelku nejkrásnějšího obličeje, co se pravidelnosti jejích rysů týče, měla modeling tak trochu předurčený. Její matka byla v tomto oboru také úspěšná, a tak k němu vedla i své dcery.

Přečtěte si: Gigi Hadid koluje v žilách palestinská krev. Modelka se poprvé vyjádřila ke konfliktu

I když Bella dala před modelingem přednost životu na farmě se svým partnerem Adanem Banuelosem, její sestra Gigi se na přehlídkových molech stále objevuje. V současné době navíc randí s hollywoodským hercem Bradleym Cooperem.

Podívejte se na atmosféru 77. ročníku filmového festivalu v Cannes:

Sdílejte článek
Štítky krása móda modelka šaty odvaha outfit poprsí Filmový festival v Cannes Gigi Hadidová Bella Hadidová rozruch

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.