Celebrity

8. září 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Modelka Denisa Dvořáková prozradila své nároky na muže: Stačí, aby chodil do práce

Topmodelka Denisa Dvořáková hostem 7 pádů Honzy Dědka

Denisa Dvořáková (35) je úspěšná česká topmodelka, která nás dlouhou dobu reprezentovala v zahraničí. Život se jí zcela změnil v pouhých patnácti letech, když vyhrála světovou modelingovou soutěž. V talkshow u Honzy Dědka se nyní rozpovídala nejen o kariéře modelky, ale prozradila také, jaké má nároky na muže.

Denisa Dvořáková v prestižní soutěži Elite Model Look zvítězila v roce 2006. „To se mi úplně změnil svět. V patnácti mě poslali na dva měsíce do Singapuru. Samotnou. Neuměla jsem ani anglicky. Domlouvala jsem se rukama nohama,“ prozradila na úvod talkshow.

Čtěte také: Česká modelka zazářila na týdnu módy v Paříži. Baví mě adrenalin na přehlídkách, říká

„Přišla jsem na první focení a ten fotograf ze mě vůbec nemohl. Napsal mi na papír: ruce, oči, nohy, abych věděla, co přesně mám zrovna dělat,“ zavzpomínala na těžké začátky v modelingu Denisa Dvořáková.

Spolupráce s Karlem Lagerfeldem

„Do té doby mě nenapadlo, že budu modelka. To jsem měla jiné plány. Být kadeřnicí, chodit ven s kámošema. Nevěděla jsem, co je svět módy,“ přiznala topmodelka. Brzy se otrkala, nafotila titulky prestižních časopisů a pracovala i pro módního návrháře Karla Lagerfelda.

„On si ty bílý vlasy stříkal nějakým sprejem a strašně to smrdělo,“ prozradila s úsměvem Denisa, kterou obdivují muži z celého světa. Ona má ale na ně určité nároky. „Mně stačí, když se dokáže postarat sám o sebe. Stačí, aby chodil do práce, a když chce, tak si koupí věci sám. Jsou případy, kdy žena tomu chlapovi pomáhá, a to se stalo i mně, a to už nechci,“ objasnila Denisa v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

V talkshow se představil také herec a režisér Jiří Mádl:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.