Celebrity

5. června 2024 15:00

Šarlota Chmelařová

Iveta Lutovská se rozvedla. Člověk někdy chybuje i při výběru partnera, říká

Modelka a moderátorka Iveta Lutovská má za sebou konečně oficiální rozvod. Rozvodové řízení s Jaroslavem Vítem se táhlo několik měsíců. Dvojnásobná maminka je ráda, že má tuto nepříjemnou etapu za sebou.

Manželství Ivety Lutovské (41) a Jaroslava Víta (47) trvalo třináct let. Společně mají dceru Anetu (10) a syna Matěje (2). Dvojice oznámila, že se rozvádí už v létě 2022 a od té doby se rozvodové řízení táhlo. Podle informací deníku Aha! měla otci od rodiny zamotat hlavu dcera herce Vladimíra Kratiny (71), Dominika (30).

„Většinou se člověk na Instagramu ,chlubí‘, že se zasnoubil, narodilo se mu dítě anebo třeba jen něco hezkého prožil… Anebo konečně v jeho životě skončila/začala nějaká nová životní etapa. A to je teď můj případ,“ napsala Lutovská k příspěvku na Instagramu, ve kterém se rozhodla oznámit svůj rozvod.

Moderátorka je ráda, že má nepříjemnou životní etapu za sebou. Uznala, že ne vždy natrefíte na toho správného partnera.  „Vždycky jsem měla pocit, že rozvod je taková životní prohra. Ale není! Jen černé na bílém, že ne vždy je výběr partnera dobrou volbou a že člověk chybuje i v tomto směru… a že život jde dál a je a bude lepší,“ pokračovala Lutovská, které spadl kámen ze srdce.

Čtěte také: Zachraňuje Jennifer Lopez manželství s Affleckem? Zrušila turné, chce být s rodinou

Nemá smysl říkat si, že bych v životě udělala věci jinak

Dlouhonohá kráska se těší na budoucnost a lepší zítřky. „Teď už si jen kolem sebe udělat bublinu a nenechat se pořád vtahovat do nesmyslných žabomyších válek, které člověka vysávají, ale to už taky umím! Zpětně děkuji za všechny kopance, protože ty vás posouvají dál. Nemá smysl říkat si, že bych v životě udělala věci jinak. Jsou dané a z nějakých důvodů (které zatím ještě neznám) je to správně,“ uzavřela svůj pohled Česká Miss 2009.

Rozvod se podepsal na dětech

Modelka už dříve prohlásila, že se rozvod bohužel podepsal také na dětech, což ji mrzí ze všeho nejvíc. „Není to hezké a asi to nebude hezké do doby, než děti odrostou. Když se dva lidé nedokážou domluvit, tak to prostě nejde,“ sdělila na začátku roku v rozhovoru pro eXtra.cz. „Děti nejsou v pohodě, každý rozchod rodičů je špatný. Na těch dětech se to samozřejmě podepisuje, a jestli se ptáte na můj názor, já si myslím, že by se to na nich podepisovat nemělo, měly by zůstat v prostředí, ve kterém jsou zvyklé, kde fungovaly a kde to funguje,“ vysvětlila dvojnásobná maminka s tím, že blaho dětí je pro ni to nejdůležitější.

Mohlo by vás zajímat: Angelina Jolie je s Bradem Pittem stále na nože. Dcera žádá o změnu příjmení

Zároveň však dodala, že na lásku nezanevřela a dokáže si v budoucnu představit nový vztah. „Ale samozřejmě to není to hlavní v mém životě, teď jsem opravdu hlavně ta máma, ale nechci být prostě do devadesáti jen mámou a umřít sama, takže doufám, že to hezké přijde a určitě to přijde,“ nechala se slyšet modelka.

Minulý rok se rozvedla také zpěvačka Britney Spears:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.