Celebrity

21. srpna 2023 13:30

Eliška Reiglová

Z kolegů se stali manželé. Moderátorka Adéla Jelínková ukázala první fotky ze svatby

Moderátorka Adéla Jelínková se připravuje na svatbu

Říká se, že dobré pracovní prostředí přeje lásce mezi kolegy. Zpravodajská multiplatforma CNN Prima NEWS to potvrzuje oficiálně. Moderátorka Adéla Jelínková, bývalá vrcholová krasobruslařka, která v současné době moderuje pořad Nový den ve dvojici s Petrem Vágnerem, je součástí redakce zpravodajství už od jejího startu. A právě zde potkala muže svého života, redaktora zahraniční redakce Daniela Konewku.

„S Danem jsme spolu už dva a půl roku. Pamatuji si, že jiskra přeskočila v práci, takže na Primě. Vybavuji si, jak jsme se v jeden den potkali v různých dveřích asi desetkrát, a pak padl tvrdý lockdown. Jenže nám to nedalo a randili jsme tajně na různé způsoby – u Dana doma jsme tančili, vařili a celkově se poznávali.“ Dá se říct, že covidová situace tomuto páru prospěla, protože 23. února 2022 se jim narodil syn. A nyní už byla na řadě jen svatba.

Nevěsta ve velkém stylu

Svatební šaty pro Adélu měla na starost vyhlášená módní návrhářka Tereza Sabáčková, která je pro moderátorku až „soulmate“ v tom, jak jsou si schopny porozumět. Model, který oblékla, je velmi jednoduchý a striktně elegantní. Svatební šaty doplnila originální čelenka od autorky doplňků například pro Beyoncé.

Čtěte také: 5 nejčastějších chyb souvisejících s krásou, které dělají nevěsty před svatbou

„Já věděla, že s Adélkou musím být připravena na všechno. Když mi přišla první fotka šatů, tak jsem se trochu lekla. Ale naštěstí jsme se od té první, trochu šokující představy vzdálily k něčemu, co se nám strašně líbí, a spolupráce byla opravdu příjemná,“ prozradila návrhářka.

Přípravy se slavnou maminkou

Maminka nevěsty, herečka Eva Čížkovská, byla do svatebních příprav zapojena také. A ačkoli má její názor v životě dcery vždycky význam, tentokrát se držela stranou: „Žijeme tím, co budeme mít na sobě, dcera šaty vybrala i mně. Tentokrát Adélka diriguje mě, ale jinak je báječná a skvělá.“

Moderátorka ranního vysílání se nyní jmenuje Adéla Konewka. Mladí novomanželé se na svatební cestu vydají v říjnu na Kostariku.

První dojmy po svatbě

„Po svatbě se pro mě nic nezměnilo, ale lhala bych, kdybych nepřiznala, že pokaždé, když se podívám na nový prstýnek, tak si připadám důležitá,“ prozradila pro web Prima Ženy Adéla. „Byl to nádherný a důležitý den, který byl plný smíchu a lásky, přesně tak, jak jsme si přáli. Když jsem dneska přišla do práce, tak mě překvapila reakce kolegů a hlavně Petra (Vágnera, pozn. red.), moc mi gratulovali a vyptávali se na věci, které bych ani neřekla, že je zajímali. Pak si dali svatební koláčky a šlo se vysílat,“ shrnula své dojmy z prvního pracovního dne od svatby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.