Celebrity

31. prosince 2022 07:54

redakce Prima Ženy

Silvestrovský Módní alarm: Flitrované šaty, mikina a plavky, či křídla a podvazky?

Někdo silvestrovskou noc ignoruje, další se na ni těší celý rok. Někdo si vleze s lahvinkou k televizi, další vyrazí na divokou párty. Jak se na poslední noc v roce obléci? Návrhářka Anna Tejklová v rubrice Módní alarm připravila pár tipů a triků a ukázala, jak se oblékají slavné celebrity.

K silvestrovským oslavám má mnoho lidí vyhraněný přístup. Někteří je přímo nesnášejí z důvodu „nuceného“ veselí a raději v pohodlném domácím oděvu prožijí běžný večer s bojkotem všeobecného slavení.

Pak jsou lidé, kteří příležitost natřpytit se a pobavit se s rodinou či s přáteli vítají a náležitě si ji užijí.

Dále jsou tu ti, kteří berou konec roku jako čas se opít a děsit hlukem zvěř. To ale není kapitola pro Módní Alarm.

My se podíváme na módní tipy na noc dělící roky 2022 a 2023.

Elegantně jako Jennifer Lopez

Tento druh oblečení s úžasně slušivým kloboukem a vypasovanými šaty bude slušet mnoha typům žen, včetně těch, které nejsou úplně štíhlé, ale mohou si dovolit vystavit dekolt. Je to reprezentativní a elegantní, zároveň dostatečně „party“ oblečení.

Podobný komplet lze případně doplnit dlouhými blýskavými naušnicemi, psaníčkem a lodičkami na jehlovém podpatku.

Kočičí styl Nicole Scherzinger

Kdo na to má postavu a povahu, může se bez obav inspirovat třeba modelem zpěvačky Nicole Scherzinger.

Scherzinger skvěle zkombinovala všechny aktuální trendy: latexově vyhlížející kalhoty, crop top i zvířecí vzor na saku s vycpávkami. Ano, i ty se vrátily do módy. Silvestrovský večírek je ideální příležitost, kde se může člověk bez obav vyřádit, takže proč tak neučinit.

Opravdová třpytivá klasika

Herečka Reese Witherspoon zde oblékla krásné šaty, které mají navíc originální a slušivý střih. Je potřeba ale zdůraznit, že silvestrovsky tolik oblíbené flitrované šaty a topy extrémně zmohutňují, sluší tedy převážně takovýmto štíhlým a drobným ženám. Obzvláště nebezpečný střih visí nyní ve všech obchodech: nevypasovaná široká miniroura na špagetová ramínka.

Pokud máte jakékoliv křivky, udělají z vás podobné šaty disco kouli. Jestli se flitrů vzdát nechcete, dá se v tomto stylu pořídit alespoň kabelka, boty či pásek a zkombinovat je s materiálem, který je k postavě lichotivější.

Módní hvězda

Pokud chcete být večírkově extra stylová, můžete se inspirovat u Christiny Chiu. Ta použila osvědčený trik kombinace pánského stylu s velmi ženskými prvky, jako jsou zdobná podprsenka, výrazné šperky a rozpuštěné dlouhé vlasy. Kdy jindy vynést něco takového než na velkou novoroční párty.

Polonahá na mráz

Štve vás už celý Silvestr, všichni lidi, měli jste strašný rok a nového se bojíte? Můžete se svléknout a jít cvičit na mráz (i když poslední den v roce mají být nadprůměrné teploty). Mozek dostane tolik impulsů a endorfinů, že vám to zaručeně zvedne náladu. Inspiraci na minimalistický cvičící „plavkoobleček“ najdeme u známé lektorky jógy Nikol Beranové.

Doma v mikině

Nemáte energii a chuť na večírky, ani si nechcete zlepšovat náladu cvičením venku? Můžete zůstat prostě doma ve velké pohodlné mikině, a třeba i v teplákách. A k tomu si pustit ostrý rap zpěvačky Nicky Minaj, které to takhle oblečené také sluší.

Na Nový rok v křídlech a s podvazky

Takovýmto oblečkem na soukromé silvestrovské párty stoprocentně potěšíte svého muže. Modelka Kateřina Votavová takhle vítala na Instagramu Mikuláše, proč tak nepřivítat i Nový rok.

Podívejte se na módní přehlídku, kterou sestavila Anna Tejklová:

A i já vám přeji krásný, barevný, třpytivý a naplněný nový rok 2023, milé čtenářky a milí čtenáři.

Sdílejte článek
Štítky plavky Instagram styl silvestr nový rok oděv Jennifer Lopezová Reese Witherspoonová poplašné zařízení podvazky Anna Tejklová Módní alarm Nicole Scherzingerová Kateřina Votavová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.