Celebrity

22. října 2024 12:21

Anna Tejklová

Módní alarm z akce roku: Kdo byl krásný i bez make-upu a kdo připomínal pokličku na cukřenku?

Galavečer Academy Museum Gala se letos konal počtvrté a přední světové hvězdy měly opět možnost předvést to nejlepší z módy. Nebo i to nejhorší? Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Kylie Jenner v úchvatných šatech Mugler

Šaty neokoukané střihem i materiálem od značky Mugler vynesla Kylie Jenner. K modelu vypadá dobře i „nahé“ líčení, volné vlny a nenápadné šperky. Tomuto vzhledu dalo také náležitě dramaticky i esteticky vyniknout krásně udělané rudé pozadí ze sametu.

Kim Kardashian, korzet a plenky

Kim Kardashian téměř na každé akci vypadá dokonale a originálně, ale i ona je jen člověk a toto se zkrátka úplně nepovedlo. Krásná postava přesýpacích hodin snese skoro vše, ale „bombarďákový“ plenkovatý střih opravdu ne.

Čtěte také: Češi jsou v módě praktičtí, říká stylista slavných. Nemusíte být výstřední, ale experimentujte

Demi Moore v oslnivém stylu

Herečka si může se svou figurou dovolit i takto lesklé a přiléhavé šaty. Velmi se jí povedla kombinace se špičatými náušnicemi. Ladění do fialovošedé působí tajemně a elegantně. Model je od značky Prada.

Meg Ryan v šatech Loewe

Sympatická herečka oblékla překvapivě neslavnostně působící šaty, které jí svým vzorem, střihem i barevnou kombinací celkově vůbec neprospěly. Vzor působí staromódně a nudně.

Mohlo by vás zajímat: Kožní a kvasinkové infekce nebo mykózy. Experti radí, na co dát v kosmetickém salonu pozor

Uma Thurman v luxusním modelu Fendi

Herečka oblékla minimalistické, ale rozhodně působivé šaty značky Fendi. Temně vínová jí barevně skvěle sedne a tento střih může být inspirací i pro ženy s drobnější stavbou těla, které si chtějí v horní části přidat objem.

Reneé v noční košili

Herečka Reneé Rapp se neoblékla dobře. Šaty vypadají opravdu jako noční košile, šifonovým bolerkem tento dojem ještě podtrhla.

Přečtěte si také: Jágrův mullet a knírek jako z NDR jsou zase v módě, říká kadeřnická hvězda Měchurová

Pamela Anderson, krásná a noblesní

Herečka zaslouží velký obdiv, že i bez make-upu, ve velmi jednoduchých až nenápadných černých šatech a také bez doplňků, vypadá svěže a krásně.

Ariana Grande jako poklička na cukřenku

Zpěvačka oblékla roztomilé puntíkované šaty, vzhledem k jejímu menšímu vzrůstu, ale opravdu trošku připomíná výše zmíněný poklop. Katastrofa to ale určitě není, viděli jsme horší věci.

KDO JE ANNA TEJKLOVÁ:

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky muzeum móda herec celebrity make-up poklice oděv Kim Kardashianová Kylie Jennerová poplašné zařízení Anna Tejklová Módní alarm umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 10. 2024

Dobré zprávy o úspěších v kariéře mohou u vás doma vyvolat rozruch. Návštěvy, zejména muži a mladí lidé, by mohly přicházet a odcházet po celý den a pravidelně by mohly přicházet vřelé a láskyplné hovory. Možná se budete chtít pustit do nějaké práce v domácnosti, třeba do úklidu, výzdoby nebo i drobných oprav, ale vyrušování vám může stát v cestě. Užívejte si společnosti. Vždycky můžete zítra udělat, co je třeba.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.