Celebrity

19. dubna 2024 08:45

Eliška Reiglová

Natálku lanařili do soutěží krásy, přiznává Kubelková. Účast rázně odmítla

Zpěvák Adam Mišík (26) a jeho přítelkyně Natálie Jirásková (19) spolu bydlí už déle než rok. Od rodičů se mladá modelka odstěhovala v osmnácti, k životu ale přistupuje zodpovědně a když je potřeba, za maminkou Ivou Kubelkovou (46) si dojde pro radu. A nejinak tomu bylo, když ji začali oslovovat zástupci soutěží krásy, kteří chtěli, aby se jich zúčastnila. Svým přístupem si doma získala obdiv.

Iva Kubelková se do soutěže krásy přihlásila, když byla ve druhém ročníku střední školy. Setkala se s úspěchem a roku 1996 se stala první vicemiss. To jí otevřelo dveře do světa modelingu, od něj následně postupně přešla spíše k moderování. Dnes už podle ní role těchto soutěží není pro mladé dívky tak zásadní.

„Tenkrát byla jiná doba a Miss byla jednou z mála možností, jak se v tomto světě uplatnit. Byla jenom jedna soutěž, akcí nebylo tolik a nebyly ani sociální sítě. Byl to prostě jiný svět. Dnes už asi není soutěž krásy tou jednou jedinou cestou, kterou se dá jít,“ řekla upřímně pro web Expres.cz.

Maturita má přednost

Dnes je soutěží krásy v České republice vícero, dívek se do nich ale stále hlásí dost. Společné mají to, že jejich zástupci oslovili Natálii Jiráskovou s tím, jestli by se nechtěla zúčastnit. Kubelková věří úsudku své dcery a rozhodnutí nechala na ní, je nicméně pyšná, že z jejího úhlu pohledu se rozhodla správně. Dokázala si jasně určit priority.

„My už jsme to řešily, ona s tím několikrát přišla, protože ji už mnohokrát oslovovali a do té soutěže ji lanařili. Řešila to spíš z toho pohledu, že chce v první řadě dodělat školu a já jsem za tento její přístup hrozně ráda, že chce za sebou mít první maturitu,“ pochlubila se pyšná dvojnásobná maminka, která čas od času pozoruje dceru na přehlídkových molech.

Čtěte také: Velká zkouška Mišíkova vztahu s dcerou Kubelkové. Pomáhám jí, ale jsem analfabet, řekl

„To se fakt musím přiznat, že je to zvláštní pocit takového odosobnění. Člověk si připadá, jako když kouká na někoho jiného, než koho zná z domova. Vidím ji spíš profesionálníma očima, ale logicky je v tom i nějaká emoce. U těch dětí to tak máme všichni stejně, držíme jim palce ať dělají cokoliv,“ vysvětlila.

Staré časy

Není tomu tak dávno, co se po přehlídkových molech jako teenagerka procházela sama Kubelková. Nyní už má léta zkušeností a mnoho z nich může dceři, která už si v oboru také buduje stabilní pozici, předávat. Že by se v ní ale viděla, se říct nedá.

„To úplně ne, protože já když jsem někde poprvé vyrazila na přehlídkové molo, byla jiná doba a vlastně všechno bylo jinak. Zažila jsem největší přelom, i ten technologický a změnil se i celý ten byznys. Dneska je to všechno hodně jinak,“ dodala Iva Kubelková.

Podívejte se, jak si Adam Mišík pochvaluje vztah s Natálií Jiráskovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.