Celebrity

19. dubna 2023 11:08

Tomáš Durčák

Neymar a jeho bývalá snoubenka čekají potomka. Ten se narodí do nevídaného přepychu

Brazilská fotbalová hvězda Neymar (31) a jeho přítelkyně Bruna Biancardi (28) oznámili, že očekávají potomka. Definitivně tak ukončili spekulace o tom, zda má obnovení jejich vztahu po loňském bouřlivém rozchodu smysl. Neymar má již z předchozího vztahu dvanáctiletého syna Davi Luccu.

Vztah, zásnuby, zrušení svatby, rozchod

Influencerka a modelka Bruna Biancardi začala s Neymarem poprvé randit v roce 2021 a že tvoří pár, bylo oficiálně potvrzeno v lednu 2022. Loni v srpnu se však krátce po oznámených zásnubách vztah rozpadl a veselku zase zrušili. Skutečný důvod rozchodu dodnes není znám, ale modelka vyvrátila spekulace o možné Neymarově nevěře.

„Vždycky jsem byla sama sebou a všichni to dobře víte, ale jelikož se neustále ptáte, ráda bych upřesnila, že aktuálně nejsem v žádném vztahu a nekonala se žádná nevěra. Velmi mi na něm (Neymarovi) a jeho rodině záleží. Prosím nezmiňujte už (ve spojení s ním) mé jméno, děkuji,“ řekla loni Bruna pro brazilský sportovní deník Marca. Letos v lednu se navíc spekulovalo o možné Neymarově nové partnerce.

Těhotenství jen pár měsíců po návratu?

Hned v únoru však byl Neymar během oslav svých 31. narozenin opět po boku Bruny Biancardi a pár sdílel své společné fotky. „Všechno nejlepší, ať Bůh i nadále ochraňuje náš vztah. Miluju tě!“ napsala tehdy modelka na svůj Instagram a potvrdila tím, že vztah skutečně není u konce. Nyní se však ukázalo, že vše je ještě mnohem vážnější.

Jen před pár hodinami totiž Bruna na svém Instagramu sdílela fotografie s Neymarem a svým stále ještě velmi malým těhotenským bříškem. „Snili jsme o tvém životě, plánujeme tvůj příchod a věz, že jsi tady, abys dokončil naši lásku a udělal naše dny ještě šťastnějšími,“ napsala dojatá nastávající maminka a dodala: „Přidáš se do překrásné rodiny k mé sestře, babičkám, strejdům a tetičkám, kteří tě už nyní nesmírně milují. Uvidíme se brzy synu/dcero, nemůžeme se dočkat!“

Neymarův druhý potomek bude bohaté miminko

Kromě obrovské lásky se Neymarův druhý potomek narodí i do velkého bohatství, které pro něj bude již od prvních sekund znamenat víceméně bezstarostný život. Zatímco influencerka Bruna Biancardi si s 3,8 miliony sledujících na Instagramu určitě nežije špatně, fotbalová hvězda Neymar je astronomicky bohatý.

Jeho současná smlouva v pařížském klubu PSG mu podle všeho v přepočtu vynáší více než 1,7 miliardy korun ročně. Časopis Forbes ve svém loňském zhodnocení jmění sportovců bohatství Brazilce, kterého v roce 2017 od Barcelony PSG koupilo za historicky nejvyšší přestupovou částku 5,8 miliardy korun, vyčíslil na 95 milionů dolarů, tedy zhruba 4,3 miliardy korun. Zároveň jej označil za 4. nejlépe placeného sportovce světa.

Neymar si svých výdělků rovněž umí náležitě užívat. Vlastní mimo jiné jachtu, soukromé letadlo, helikoptéru, garáž plnou luxusních vozů a řadu obytných nemovitostí včetně několika domů a bytů v Brazílii i USA. Ať už se mu jako druhý potomek narodí druhý syn, nebo první dcera, rozhodně tedy nebude strádat a z pohledu potenciálního dědictví bude mít v okamžiku narození ihned věno ve výši přesahující dvě miliardy korun.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.