Janeček krade. V nové práci zcizí ještěrku za desetitisíce

Sto tisíc za plaza – ZOO (163)

Zdá se, že napravit Ernesta Čekana coby protřelého zloděje Viktora Janečka nebude vůbec snadné. Ačkoliv se tři z jeho dcer spojily a v oblíbeném seriálu ho chytily do pasti, výhrůžkami přinutily najít si zaměstnání a začít splácet dluhy, otec prostě žádný svatoušek není. V zoologické zahradě při první příležitosti krade. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Chvíli to vypadalo, že Janeček do nové práce ani nenastoupí. Zatímco na něho Tes netrpělivě čekala v zoologické zahradě, Viky s Izy už zahájily sepisování všech nezákonných činností, které provedl, aby na něho měly u policie dostatek důkazů. Otec však nakonec překvapil a jako výpomoc se skutečně dostavil.

Pracant roku z něho ale rozhodně nebude. Na vše má hromadu času a němé tváře snad ani nepovažuje za živé tvory. „Se nezblázni. Jsou to jenom zvířata, ty něco vydrží,“ odpálkuje Romana Pekaře, když mu vyčítá, že jim ještě nenalil vodu. Janeček prostě sice plní přání dcer, ale snaží se ulít, jak jen to jde. Když v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, přemlouvá k jedné z mnoha pauz Boba, zjistí zajímavou informaci. „Ten plaz je docela dost vzácný. Kdyby, nedej bože, chcípnul, byl by to obrovský průser. Na černém trhu bys za něho dostal klidně přes sto litrů,“ vysvětluje mu Bob, proč se v první řadě musí postarat o ještěra.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Janečkovi ihned zajiskří oči, jenže z úplně jiného důvodu než obdivu k jedinečnému zvířeti. Netrvá dlouho, nakráčí k Markovi do baru a zůstane sedět ve strnulé pozici. Bundu si nesvlékne a podivně si ji přidržuje u těla. Tes i těhotné Izy málem vypadnou oči z důlků, když na něho uhodí a spatří na jeho hrudi onu vzácnou ještěrku. „Ty jsi ji ukradl?“ cedí vzteky nevěřícně Tes. „Vážně nejsi normální,“ zhodnotí stejně nasupeně Izy. Přesvědčí ho dvojčata, aby ji vrátil? Bude to pro Janečka znamenat konec v nové práci?

Podaří se sestrám napravit zlodějského otce?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.