Šimona Bilinu čekala po vánoční pauze rvačka. Herci populárního seriálu opět natáčí

Uvidíte v úterní ZOO (163)

Rvačka, hádka, ale i zamilovaná snídaně. Takové scény čekaly na herce oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady po vánoční pauze. Šimon Bilina zahájil bojovou akcí s Martinem Preissem a diváci se dle fotografií mají na co těšit. Podívejte se sami v exkluzivní galerii.

Volno v ateliérech, kde se populární seriál natáčí, panovalo jen chvíli. Po vánočních prázdninách herci opět otevřeli scénáře a postavili se před kameru. A hned první den se začalo pěkně zostra! Nechyběla hádka a rvačka mezi Šimonem Bilinou a Martinem Preissem coby Haďákem a jeho starým známým Mártym.

Někomu se po pauze nastupovalo hůř, někomu lépe. Obzvláště záleželo na tom, v kolik ráno zvonil budík. Jak se oblíbeným hercům vracelo po volnu?

Šimon Bilina jako Adam Hruška

„Návrat byl moc příjemný a těšil jsem se, protože mě čekala krásná akční scéna. Já to miluju! I když mě právě dnes bolí záda, tak jsem si to užil. Poslední dobou jsem se hodně hýbal – jóga, Vánoce, dlouhé procházky. Dává mi smysl se starat o svoje tělo vnitřně i z vnějšku. Strašně jsem si to dnešní akční natáčení užil. Měl jsem co dočinění s Martinem Preissem. To je taková radost to dělat. Musíte se naučit všechny pohyby, je to jako tanec. Učíš se hýbat celým tělem, rukama… Fakt je to tanec, takže se vlastně učíš tancovat na place,“ směje se Šimon Bilina.

Michaela Pecháčková jako Sid Novotná

„Ráno bylo těžké! Učila jsem se pilně texty a celé Vánoce jsem ležela v učení, maturita se blíží! Texty jsem otevřela už na Nový rok. A jak se říká – jak na Nový rok, tak po celý rok. Budík zvonil ve 4:50. Musím říct, že jsem se těšila moc mezi kolegy, ale jediné, co mi malinko kazilo to nadšení, bylo vstávání. Poslední dny jsem si mohla dovolit spát do devíti, to se mi dlouho nepoštěstilo. Ranní pátá hodina byla jak rána palicí do hlavy. Diváci se mají na co těšit, tahle sezóna bude našlapaná. Sid čekají dramatické chvíle, o které se postará nejen naše mamka Sabina Laurinová coby Alice,“ láká Michaela Pecháčková, která před Vánoci splnila sen malé holčičce a nazpívala s ní duet.

Tomáš Klus jako Filip Janda

„Šíleně jsem se těšil zpátky na celou tu fantastickou partu, se kterou se tady objímám od rána, ještě jsem ani nedošel na plac, ale je pravda, že teď si držíme trošku větší odstup od sebe, protože jsme si všichni vzali kus Vánoc s sebou a bude nám trvat takové dva tři měsíce, než se jich zbavíme. Texty na dnešní den jsem se užil jako vždy. Lehnu do postele, přečtu si to a pak se učím v autě. Na place si to zopakuji a jde se točit,“ popisuje seriálový Filip, na něhož se můžete těšit v dalším díle seriálu ZOO v úterý večer na Primě. „Volno bylo krásné, Vánoce jsme měli několikrát. První jen s Tamarou a dětmi, tak to bylo takové komorní. Pak jsme jeli k mojí mamince a předevčírem jsme měli ještě další Vánoce, s Tamařinou rodinou, se kterou jsme se nestihli sejít. Na Silvestra jsme byli na horách v Krkonoších a teď už jsem zase v ateliérech,“ uzavírá herec.

Sabina Laurinová jako Alice Novotná

„Volno bylo krásné, ale krátké. Každá máma a žena ví, že by po Vánocích mělo být ještě nějaké další volno. Cukroví jsem jedla střídmě, čas trávila s rodinou, dokonce vyrazila jednou na brusle. Jsem ráda, že návrat na natáčení je pozvolný, ale teď už mám za sebou tolik obrazů, že ani nevím, jak se jmenuji. Texty jsem otevřela týden dopředu a večer je ještě trochu oprášila. Je fajn se vracet do práce, kde je vám hezky, těšíte se tam, a když přijdete hned první den, vidíte tu milé, známé tváře, se kterými je legrace,“ pochvaluje si Sabina Laurinová, jejíž Alice je aktuálně bezhlavě zamilovaná do Mártyho, přestože Sid z toho nijak nadšená není.

Eva Burešová jako Viky Janečková

„Moc jsem se těšila zpátky, ale odpočinek jsem potřebovala. Byla jsem po celé volno doma, s rodinou a čerpala sílu. Do ZOO jsem se vrátila zpátky v plné síle. První den je tu velká legrace. Je vidět, že všichni si odpočinuli a užili si volno. Jsem ráda, že na to, kolik jsem snědla cukroví, se ještě vejdu do kostýmu,“ směje se Eva Burešová, jež chystá rok plný změn.

Právě Viky má aktuálně kromě práce designérky a péče o malého Péťu a další dvě Petrovy děti velké starosti s otcem. Lstí ho spolu se sestrami sice donutila pracovat v zoologické zahradě, ale s lotrem Janečkem to, zdá se, nebude vůbec jednoduché. Podívejte se sami v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.