Celebrity

3. října 2023 05:30

Karolína Oehmová

Jana Stryková zažila noční můru všech matek. Ze ztráty syna šílela

Jana Stryková ztratila dítě - Pod hladinou (4)

Je to noční můra asi každé matky. Stačí chvilka nepozornosti a dítě je z dohledu. Herečka Jana Stryková v roli záchranářky Dity pohřešovala svého syna. Nyní se podělila také o vlastní zkušenost, kdy byla strachy bez sebe, když ztratila toho vlastního.

Jana Stryková (44) si zažila opravdu perné chvíle jako záchranářka Dita Krejčová v seriálu Pod hladinou. Její syn se ve čtvrté epizodě pohřešoval a všichni se obávali, že je někde na dně slapské přehrady. Sama herečka má bohužel podobnou zkušenost. „Přiznám se, že jsem sama byla dítě, které se hodně ztrácelo. Byla jsem dost živá, dobrodružná a zvídavá, takže od rodičů vím, jaké peklo vždy prožívali. Můj syn je v tomto trochu po mně. Ano, měla jsem tuto zkušenost. Naštěstí ne tak šílenou jako v seriálu Pod hladinou,“ řekla herečka s tím, že za takovou roli je moc ráda, protože se hraje v podstatě sama.

Ztratila syna na sjezdovce

I když na svůj hrůzný zážitek, kdy sama ztratila syna, nerada vzpomíná, přesto se podělila o nezapomenutelnou životní historku.

„Můj syn se ztratil na sjezdovce, když měl trénink. Odpojil se totiž od skupiny a jel si po svém. Asi po půl hodině zjistil, že je sám. Já už jsem to teda také naštěstí věděla a docela jsem šílela, ale po hodině jsme ho našli,“ vyprávěla svou zkušenost Jana Stryková. Každá minuta ztraceného syna jí přišla jako hodina.

Pokud se vám mini série Pod hladinou líbí, ohodnoťte ji na Kinoboxu

Nejraději má spaní pod širákem

Při natáčení seriálu Pod hladinou, který se vysílá každou středu ve 20:15 na Primě, spali někteří herci v chatičkách na místním dětském táboře. Ten sídlí v krásném prostředí na břehu slapské přehrady.

Jana Stryková ale neměla tolik natáčecích dní, aby tyto bojové podmínky musela zažít. „Já mám jinak spaní v chatičkách ráda a ještě raději mám spaní pod širákem,“ přiznala představitelka záchranářky Dity Krejčové.

Sdílejte článek
Štítky dítě natáčení herečka Jana Stryková záchranářka ztracené dítě Pod hladinou Vodní nádrž Slapy rozhovor FTV Prima Dita Krejčová kriminální seriál

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.