Celebrity

19. ledna 2024 11:00

Tomáš Durčák

Norberta Lichého zřejmě zradilo srdce. Nalezen byl až den po své smrti

V 59 letech zemřel herec Norbert Lichý

Ve čtvrtek večer Česko oblétla smutná zpráva. Populární ostravský herec a dlouholetý člen Divadla Petra Bezruče, Norbert Lichý, zemřel. Bylo mu pouhých 59 let. A byť jeho domovská scéna i rodina odmítla příčinu podrobněji komentovat, důvodem úmrtí známého herce byla zřejmě náhlá srdeční zástava.

Norbert Lichý by letos v prosinci oslavil šedesáté narozeniny. Avšak ani ne měsíc po těch devětapadesátých, celou společnost zaskočil jeho náhlý odchod. „S hlubokým zármutkem oznamujeme, že nás opustil náš kolega Norbert Lichý. Informaci divadlu potvrdila rodina, které vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ uvedlo Divadlo Petra Bezruče, které skrze svou mluvčí odmítlo okolnosti jeho úmrtí blíže komentovat.

Nyní se objevila informace, že za jeho smrtí má být náhlá srdeční zástava. „A to nejspíš už v úterý, našli ho až druhý den,“ cituje svůj anonymní zdroj deník Blesk. O Norbertu Lichém bylo známo, že žil celý život v centru Ostravy se svou matkou Evelyn, bývalou tanečnicí rovněž z Divadla Petra Bezruče. Nikdy se neoženil a neměl vlastní děti.

„Doma, to je oáza klidu. S maminkou se mi žije velmi dobře a nevidím na tom nic špatného. Já díky ní nejsem sám, ona díky mně není sama. Výborně vaří, nejmilejším jídlem od ní je svíčková. Tu umí znamenitě,“ řekl v minulosti Lichý webu Prima Ženy.

Po řadě nevydařených vztahů se známý herec nakonec dle svých slov rozhodl na lásku i možnou rodinu rezignovat. „Teď už žádnou známost nevyhledávám. Většinu času jsem stejně v divadle, a jak se říká, co je v domě, není pro mě,“ popsal herec pro deník Právo.

S hlubokým zármutkem oznamujeme, že nás opustil náš kolega Norbert Lichý. Informaci divadlu potvrdila rodina, které vyjadřujeme upřímnou soustrast.

Posted by Divadlo Petra Bezruče Ostrava on Thursday, January 18, 2024

Posteskl si rovněž, že v minulosti o svatbu i rodinu stál, ale osud mu to zkrátka nepřál: „Nějak to nevyšlo. Když jsem chtěl já, ona nechtěla, a když ona chtěla, nechtěl jsem já. Nepotkali jsme se v tom správném čase.“

Sdílejte článek
Štítky smrt rodina matka Ostrava divadlo zástava srdce herec důvod příčina smrti Norbert Lichý Divadlo Petra Bezruče

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.