Novoluní v Býku: Projděte své finance a mějte odvahu jít za svými sny

Přesné novoluní, které tentokrát provází znamení Býka, nastává dnes, tedy 19. května v 17 hodin a 53 minut. Projděte své finance a pusťte se do realizace svých snů, je na to skvělý čas. Co dalšího byste měli dělat?

Novoluní v Býku je plné skvělých vibrací a energie

Končí období nadvlády retrográdního Merkuru a vy si tak po období chaosu, odložených schůzek, nepovedených projektů a nedorozumění ve vztazích můžete oddychnout. Teď už budete mít věci zase pod kontrolou, a tak je čas pustit se do nových výzev a projektů. Pusťte se do všeho, co jste dosud odkládali, budete překvapení, jak moc se vám bude dařit. Přichází totiž čas změn.

Projděte finance a vytvořte si rezervu

Toto novoluní vás přiměje přehodnotit vaše finance. Projděte domácí rozpočet a zjistěte, kde byste mohli ušetřit. Ujistěte se, že máte dostatečnou rezervu pro případ nenadálých situací, pokud ne, začněte ze svého platu malou část ukládat. Je čas vyrovnat všechny závazky, abyste s Novem mohli vstoupit nově do další části roku. Novoluní v Býku vás donutí se také zamyslet nad vaším dosavadním životem, hlavou vám možná prolétne myšlenka, jestli jste nepropásli nějakou příležitost, jestli jste si něco důležitého nenechali utéct. Ale vězte, že k vám vždy přijde to nejlepší, takže pokud si zoufáte, že jste propásli skvělou pracovní příležitost, je víc než jisté, že na cestě k vám je jiná a mnohem lepší.

Nezapomínejte na své blízké

Možná jste v posledních dnech zanedbávali své blízké a kamarády, pak vězte, že nikdy není pozdě na to, to napravit. Vyrazte na kávu, do kina nebo na výlet, společně strávený čas vás nabije pozitivní energií. Máte-li nějaký talent, o kterém jste se dosud styděli i jen promluvit, protože jste si nevěřili, pak tohle novoluní vás nabádá, abyste se konečně otevřeli světu a ukázali, co ve vás je. Využijte svůj potenciál a vězte, že se prosadíte. Mějte odvahu jít za tím, po čem skutečně toužíte. Ale nezapomínejte při své cestě za snem si užívat samotnou cestu, radujte se z maličkostí.

Vpusťte si do života vděčnost

Pokud jste to ještě neudělali, vpusťte do svého života vděčnost. Každý den si napište pět věcí, za které jste vděční. Poděkujte za dary, kterými jste byli obdařeni, a i když zpočátku můžete mít pocit, že vlastně není za co děkovat, pořádně se kolem sebe rozhlédněte. Máte ve svém okolí milující rodinu, kamarády, máte střechu nad hlavou a hezké bydlení, práci, díky níž si můžete kupovat věci, které vám dělají radost? Pak máte spoustu věcí, za které můžete poděkovat. Vděčností k sobě totiž přitahujete další hojnost.

Zdroj: refinery29.com, mooncalendar.astro-seek.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.