Astročlánky

6. července 2024 05:30

Robert Policar

Novoluní v Raku: Napojte se na své kořeny

Novoluní v Raku nastane v sobotu 6. července 2024 kolem jedné hodiny ranní. Slunce i Luna se setkají ve vodním znamení Raka, které vládne rodině, kolektivní minulosti a síle našich předků. Vneste do svého domova více lásky a vytvořte si představu svého ideálního domova.

Vězte, že nemusíte žít to, co žili vaši předci, ale je důležité tyto příběhy poznat a projevit jim úctu, přestože na první pohled se vám tyto příběhy nemusí chtít otevírat. Poděkujte za život svým rodičům i dávným předkům, jejichž síla se projevuje i ve vás. Poučte se z darů stínu a využijte dary světla ve prospěch váš i vaší současné rodiny.

Znamení Raka je vždy silně spojeno s minulostí, která nás až doposud utvářela. Je dobré pochopit hlubší souvislosti toho, co se nám událo v dětství a možná i v životech minulých, protože pak můžeme lépe přijmout přítomnost a následně utvářet naši budoucnost. Podívejte se na svůj život z pohledu orla a připomeňte si všechny důležité okamžiky, které zformovaly vaše současné vědomí. Každý máme za sebou naprosto odlišný příběh a příběhy našich předků jsou ještě zajímavější a možná i dramatičtější. Když objevíte své kořeny, lépe sami sebe přijmete a následně i změníte, pokud budete chtít.

Prociťte vděčnost za život

Mnoho lidí pochází z velmi obtížných rodin, kde nebylo dostatek lásky ani pocitu bezpečí, a tak je někdy velmi těžké vůči svým rodičům vyjádřit vděčnost za svůj život. Nicméně právě dar života je tím nejcennějším, co jsme kdy mohli dostat, a tento dar jsme dostali skrze ně. Není nutné schvalovat a obhajovat způsob života, kterým žili naši rodiče. Stačí je jen pochopit a vědět, že dali to, co bylo v jejich silách. Díky životu, který máme, můžeme vytvořit nový příběh, který zase obohatí naše potomky. Poděkujte tedy svým rodičům za svůj život aspoň v duchu, ale zároveň si chraňte svou vlastní důstojnost.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která se bojí zamilovat: Panny a Štíři mají strach ze zrady a zklamání

Překonejte hranice svých možností i své rodiny

Toto novoluní vám může dát sílu vnést do vašeho rodinného systému něco zcela nového. Uvědomte si svou vlastní jedinečnost i to, co byste chtěli předat svým potomkům. Nebojte se učinit něco, co může působit zcela bláznivě, ale vy víte, že je to možné. Ukažte svým dětem, že je možné překonat své vlastní limity a s důvěrou se ponořit do nového tvoření. Využijte všech hmotných i duchovních darů vaší původní rodiny a k tomu připojte svůj jedinečný pohled na život. Buďte pro své děti vzorem, protože to je ten nejlepší způsob výchovy, který jim můžete dát. Zkuste jim vytvořit podmínky k tomu, aby mohly začít tvořit svůj sen.

Vytvořte si domov snů

Domov je místem, kde byste měli cítit pohodu, klid a bezpečí. Pokud se tak zatím v místě, kde žijete, necítíte, bude dobré to začít krok za krokem měnit. Zkuste si vzpomenout na všechna vaše předchozí bydliště, kterými jste prošli. Měla něco společného? Možná vás láká zahraničí nebo žít u moře. Každý pocit může být branou k naprosto odlišnému osudu, který si můžete zvolit. Inspirujte se příběhy vašich předků, pokud vám budou blízké, protože se v nich může skrývat hodně síly a skrytých talentů. Můžete si vytvořit domácí oltář, který bude místem, kde můžete rozjímat a vysílat přání za sebe i své nejbližší.

Červenec podle výkladu karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.