Celebrity

4. prosince 2023 07:57

redakce Prima Ženy

O posledním postupujícím do finále Talentu rozhodnuto! Diváci poslali dál rappery NaRaz

Improvizace s Egem – Česko Slovensko má talent XI (5)

Jedenáctý ročník Česko Slovensko má talent se uzavírá. Konečně je známo i osm finalistů. Sedm poslali porotci přímo do finále prostřednictvím zlatého buzzeru. O jméně osmého rozhodli hlasováním prostřednictvím SMS televizní diváci.

Dvojice kamarádů ze školky Patrik a Tomáš nastoupila před porotu v sále bratislavské Incheba Expo Arény v pátém kole. Vsadili na vlastní skladbu. Duo NaRaz okamžitě zaujalo svým jménem. „Vzniklo to spontánně. Známe se už strašně dlouho a mnoho věcí jsme dělali najednou,“ vysvětlil Patrik s tím, že je to autentické a bude to rapperskou dvojku vždy vystihovat.

Zatěžkávací zkouška Egem

Připomeňme, že obávaný kat Jaro Slávik tehdy kluky pěkně podusil a vyzval Patrika, aby vystřihl freestylové číslo s raperem Egem coby speciálním pátým porotcem. Na ukázku se podívejte hned v úvodu článku. Odvaha i talent dua NaRaz nezaujala jenom diváky v aréně. Jak dokládá výsledek hlasování, dvojici z východního Slovenska si oblíbili i televizní diváci.

Velké finále již v neděli 10. 12. ve 20:30 na Primě

O vítězi celého jedenáctého ročníku populárního klání rozličných talentů se rozhodne již v neděli 10. prosince v živém vysílání na Primě. Ve velkém finále se tedy utkají: zpěvák Matěj Plšek, akrobaté Marysia a Julian, zpěvačka Věra Kotvasová, akrobaté Ramadhani Brothers, zpěvačka Adéla Řezáčová, operní diva Anna Slížová, Maxim a Líza, kteří oslnili vzdušnou akrobacií, a duo NaRaz! Jako speciální hosté slavnostního večera vystoupí Rytmus a Jan Bendig.