Celebrity

18. dubna 2023 17:50

Tomáš Durčák

Mládí v trapu, začíná legrace. Matka Bereniky Kohoutové se ukázala jen v kalhotkách

Irena Obermannová v 7 pádech Honzy Dědka

Vskutku netradičně se rozhodla oslavit 61. narozeniny spisovatelka Irena Obermannová, maminka herečky Bereniky Kohoutové (32). Na sociálních sítích se totiž pochlubila fotografií, na níž větší část jejího těla zakrýval mobil než oblečení. Je tedy jasné, po kom Berenika zdědila odvahu jít s kůží na trh.

„Konečně jedenašedesát! Všem děkuji za přání. Vážím si každého z nich, děkuji vám všem. Mládí v trapu, začíná legrace!“ napsala Obermannová na Facebook k fotografii v kalhotkách. Namísto šoku ji však lidé ve více než stovce komentářů pod příspěvkem veskrze chválí. Řada žen před její postavou smekla pomyslný klobouk, a dokonce zazněly názory, že spisovatelka svou krásou popírá přírodní zákony stárnutí.

Konečně jednašedesát! Všem děkuju za přání. Vážím si každého z nich, děkuji vám všem. Mládí v trapu začíná legrace!

Posted by Irena Obermannová on Monday, April 17, 2023

Irena Obermannová se původně věnovala dramaturgii, avšak ve 34 letech se odhodlala vydat svou první knihu a hned její druhý titul Deník šílené manželky se stal bestsellerem. Od té doby se psaní věnuje naplno, kromě knih produkuje také scénáře, ať už filmové, či televizní. Z prvního manželství s Danielem Kohoutem má dcery Rozálii (37), která je režisérkou, a Bereniku.

Spisovatelka navíc šokovala českou veřejnost, když v roce 2011 vydala titul Tajná kniha, v němž se prakticky přiznala k tomu, že dříve měla milenecký poměr s prezidentem Václavem Havlem (†75), a to v době, kdy už byl s Dagmar Havlovou (70). „Tajná kniha vyvolala malý velký skandál. Tehdy novináři vyzvonili, kdo tím Největším Čechem byl. Nepopřela jsem to, protože to potvrdil Václav Havel,“ vysvětlila Obermannová v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Dcera Berenika je v mnoha ohledech po mamince

Její dcera Berenika pro svlékání rovněž nemusí hledat kuráž dlouho. Sama o sobě ostatně prohlašuje, že je exhibicionistka odjakživa a umí na sebe strhnout pozornost. Avšak i přesto poslední dobou vůči mužům zastává poměrně ostré názory.

Honzovi Dědkovi Berenika Kohoutová prozradila, jak se seznámila se svým manželem:

„Válcujeme je přece odjakživa. Ale podívejte se, naší zemi vládnou muži. To je přece fakt, to dokládají statistiky. Ve vedoucích pozicích je mnohem víc mužů než žen. Navíc tady vládnou staří zabednění muži, kteří mají projevy o tom, že kampaň Me Too je blbost a že není nic špatného na tom, když muž plácne ženu po zadku. A ostatní jim u televize tleskají,“ řekla Berenika v rozhovoru pro iDNES.

Čtěte také: Berenika Kohoutová zveřejnila odvážnou fotku: Vtipkovala o tom, že má špeky

Ani ona přitom nemá problém sdílet veřejně fotografie, na nichž je více než spoře oděná. Vadí jí však, že pak musí od mužů v komentářích i soukromých zprávách číst různé oplzlosti. „Dám příklad. Představte si, že se holka vyfotí na Instagram v plavkách. A pak si tam čte komentáře, ve kterých se objevují výrazy jako: ‚Kozy, já bych tě…‘ Muži tohle opravdu píšou. Četla jste někdy takový komentář pod fotkou muže v plavkách? Že by mu tam tohle psaly ženy?“ rozohnila se také herečka a matka tříleté Loly.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.