Celebrity

2. února 2024 16:40

David Laštovka

Ondřej Brzobohatý má kromě Roly i sestru Radanu. Otec Radek ji zplodil s herečkou Kolářovou

Manželé Brzobohatí okomentovali poslední půlrok

Hudebník, herec a moderátor Ondřej Gregor Brzobohatý, který slaví 41. narozeniny, má dva nevlastní sourozence. O sestře Role, která se jeho matce Haně Gregorové narodila v prvním manželství s jordánským lékařem Gassanem, se všeobecně ví. Soukromí jeho další sestry, které se dočkal díky otci, herci Radoslavovi Brzobohatému, je zahaleno tajemstvím.

Když přišel Ondřej Gregor Brzobohatý na svět, jeho rodiče, herec Radek Brzobohatý a Hana Gregorová, už za sebou měli nevydařená manželství a z nich každý jedno dítě. Hana s jordánským lékařem Gassanem dceru Rolu, Radek ze vztahu s herečkou Jarmilou Kolářovou dceru Radanu.

Čtěte také: Ondřej Brzobohatý vzpomíná na tátu. Nestihl mu vyplnit jeho velké přání

O tomto manželství slavného herce se příliš neví. Seznámili se během studií na DAMU a když se brali, oběma bylo dvacet let. Po škole se však jejich cesty rozdělily. Zatímco Radek získal divadelní angažmá v Olomouci, Jarmila v Jihlavě. „On (Radek - pozn. red.) si mě pojistil tím, že mě přivedl do jiného stavu,“ zavzpomínala v minulosti pro deník Blesk první manželka Radka Brzobohatého.

Rodinná idylka dlouho netrvala

Poté, co se jim narodila dcera, která dostala jméno Radana, přestěhovali se pak všichni společně do Příbrami, kde zkusili žít jako jedna rodina. Idylka ovšem netrvala dlouho. „Měla jsem tam maminku a potřebovala jsem, aby mi malou po večerech hlídala. Ale to on (Radek – pozn. red.) už měl nastartováno do Prahy a zase jsme byli odloučení. Takže to tak nějak uschnulo samo,“ vysvětlovala důvody hercova odchodu první žena s tím, že o rozvod zažádala ona. Manželství jim vydrželo celkem deset let. „Proti Radkovi ale nemůžu říct nic zlého. Milovala jsem ho a myslím, že i on mě,“ dodala ještě.

Jaký má se sestrami vztah?

Zatímco o sestře Radaně se Ondřej Gregor Brzobohatý (kterého můžete pravidelně vídat v zábavné show Inkognito) v médiích příliš nezmiňuje, zřejmě z důvodu, že respektuje a ctí její soukromí, Role, která je veřejně známou osobou a pracuje jako produkční, rád vyjadřuje sympatie. Stejně tak, jako ona jemu.

Když ho například jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová obvinila ze záliby v nošení ženských šatů, sexuální odlišnosti nebo z toho, že po ní požadoval sex jako žena, zastala se ho před celým světem.

„Ondřejko, znám tě celý život a jsem pyšná na to, jak skvělého bráchu mám. Neznám velkorysejšího člověka, než jsi ty. S jakou láskou, úctou a respektem se chováš nejen ke svým ženám, ale i ke svému okolí. Váš vztah s nebožkou jsem považovala za jeden z nejkrásnějších, než jsem pochopila, že když někdo miluje jen sebe, tak pak na toho druhého už moc místa v srdci nezbývá. Byla jsem svědkem několika velmi nepříjemných situací, kdy se z Miss Dobrotivé stala šestihlavá saň a ty jsi pořád jen mlčel a bránil jsi ji. Máš můj obdiv,“ napsala na Instagram.

Mohlo by vás zajímat: Střihli jsme si, kdo bude mít šaty. Brzobohatý a Písařovicová ukázali první svatební fotky

Když Radoslav Brzobohatý v září roku 2012, pouhý den před plánovanou oslavou svých osmdesátin, zemřel, dědici se stali vdova Hana, syn Ondřej a prvorozená dcera Radana.

Ondřej Brzobohatý si loni v zahraničí vzal za manželku Danielu Písařovicovou, která nyní nosí jeho jméno:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.