Celebrity

31. ledna 2024 11:18

Josef Šťastna

Taťána Kuchařová tvrdí, že není zlá a zhrzená. Podala stížnost proti advokátce Slámové

Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová se moc zlobí na advokátku Kláru Long Slámovou. Kuchařová podala stížnost na Českou advokátní komoru. Modelka nesouhlasí s tím, že by byla zlá a zhrzená.

Takový spor tu dlouho nebyl. Taťána Kuchařová se snaží bránit a chce přesvědčit Českou advokátní komoru, že není zlá, zhrzená a homofobní. O co přesně jde? Celý spor začal kvůli tomu, že Kuchařová chce před církví zneplatnit manželství, které uzavřela v roce 2016 s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým. Podle informací Blesku postavila Kuchařová žalobu na tom, že Ondřej Brzobohatý nebyl dobrým manželem, protože se oblékal do dámských šatů.

Brzobohatý se nechal slyšet, že Kuchařová se pokusila zkoumat, zda převlékání do dámských šatů může být dědičné. „O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální,“ sdělil Brzobohatý deníku Blesk s tím, že prožil dětství obklopený divadelními kostýmy a líčidly, což v něm zřejmě vyvolalo chuť zkusit si ženskou roli. Brzobohatý uvedl, že kvůli Kuchařové dokonce vyhledal odborníka, který mu potvrdil heterosexualitu.

„Šel jsem tam, protože jsem jí chtěl dokázat, že má záliba v převlékání nemá nic společného s mou orientací, jak se Taťána bála. Zároveň si chtěla potvrdit, že to není dědičné,“ uvedl syn herecké legendy Radka Brzobohatého. Lékařka podle jeho slov shledala, že Ondřej není homosexuál.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jsem heterosexuál, říká o sobě Brzobohatý. Písařovicová mu je oporou

To je moment, který díky Blesku zaznamenala řada čtenářů. Na svých sociálních sítích reagovala na jednání Kuchařové také pražská advokátka Klára Long Slámová. „Prostě zlá, zhrzená ženská, která se chtěla jen pomstít a navíc pokrytecká ulhaná homofobka,“ napsala na adresu Kuchařové advokátka Long Slámová s tím, že její chování a jednání proti Brzobohatému je odporné.

Kuchařová podala stížnost

Kuchařová se rozhodla, že se bude bránit a dne 18. ledna podala na Long Slámovou stížnost k České advokátní komoře. Kuchařová je přesvědčená, že Slámová zasáhla do jejích osobnostních práv. Kuchařová také uvedla, že nikdy nebyla žádným orgánem veřejné moci usvědčena ze lži či ze zlé a mstivé nátury.

Slečna Taťána Kuchařová na mě podala dne 18.1.2024 stížnost na ČAK, protože jí celých 8 měsíců evidentně užírá, že přece...

Posted by Klára Long Slámová on Tuesday, January 30, 2024

Kuchařová si o sobě myslí, že není homofobní. Tvrzení, že je homofobka, se jí prý dotýká také pracovně, protože se na půdě OSN věnuje tématům udržitelného rozvoje a změnám v oblasti genderové rovnosti. Kuchařová je přesvědčená, že tvrzení, že je homofobní, uráží menšiny, které Kuchařová zastupuje.

„Slečna Taťána Kuchařová na mě podala dne 18. 1. 2024 stížnost na ČAK, protože jí celých osm měsíců evidentně užírá, že přece není zhrzená, zlá, pokrytecká, pomstychtivá, ulhaná a homofobní, jak jsem si dovolila (tedy nejen já) v květnu 2023 (!) napsat, což jí od té doby nedá spát,“ napsala Long Slámová na svém facebookovém profilu, kde na jednání Kuchařové upozornila.

Zároveň Long Slámová pobaveně komentovala, zda je možné, že se stížností Kuchařové pomáhal její kamarád Ronald Němec, který v minulosti na sebe upozornil tím, že na vysokoškolských kolejí pomocí metody daktyloskopie vyšetřoval ztrátu salámu a papriky.

Redakce Prima Ženy se pokusila Kuchařovou kontaktovat s dotazem, zda stížnost na Long Slámovou psala sama, nebo jí s tím někdo pomáhal. Do vydání tohoto textu Kuchařová vyjádření nezaslala.

„Celá stížnost mě pobavila. Nejvíce mě pobavila pasáž, kde tvrdí, že nikdy žádný orgán veřejné moci neprokázal, že by byla nátury zlé,“ uvedla Long Slámová pro Prima Ženy s tím, že i přes stížnost, kterou na ni Kuchařová podala, má spaní klidné a jen se dobře baví.

Kuchařová promluvila o rozvodu s Brzobohatým:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.