Celebrity

19. ledna 2024 18:07

David Laštovka

Ondřej Malý chtěl být farářem. Tomicovou opustil kvůli mladší kolegyni, mají spolu dítě

Pavla Tomicová se prý rozvádí

Herec Ondřej Malý, který slaví 58. narozeniny, má za sebou turbulentní životní období. Po devatenácti letech manželství opustil svou ženu, herečku Pavlu Tomicovou, s níž má dceru Anežku. Důvodem byla o devatenáct let mladší herečka Kristýna Kociánová. Po krátké známosti se jim narodil syn.

Ondřej Malý si během života vyzkoušel řadu profesí. Být hercem pro něj nebyla jednoznačná volba. „Ještě jsem přemýšlel, že se stanu farářem, protože jen tam a na konzervatoři nebyla matika, fyzika a chemie. S tím jsem měl problém. Můj tatínek byl herec, a já jsem odmalička hrál dětské role v televizi a na divadle. Ovšem herectví mi táta rozmlouval. Asi málo důrazně. Herectví mám rád, ale nejsem ten šťastlivec, pro nějž by bylo posláním. Mockrát jsem z divadla odešel a zase se vrátil,“ prozradil Ondřej Malý v rozhovoru pro deník Právo.

Na horách pracoval jako vlekař

Jeden čas se živil i jako vlekař na Pradědu. „Byl to jeden z mých velkých snů. Jako kluk jsem jezdil s rodiči na chalupu v Jeseníkách, lyžoval jsem na Pradědu. V 90. letech jsem nastoupil do Divadla Na zábradlí, kde jsem začal zkoušet s režisérem Petrem Léblem. Nějak nám to nedopadlo, po půl roce jsem zase odešel. Ocitl se ve vzduchoprázdnu, a protože byl prosinec, řekl jsem si, že je možná vhodný čas, kdy si splnit sen. Díky kamarádovi Márovi Formánkovi, který na Pradědu pracoval, jsem nastoupil a strávil zimu jako vlekař,“ zavzpomínal herec.

Půjčil si peníze a odjel do Anglie. Strávil tam rok a půl

Po absolvování ostravské konzervatoře měl nastoupit do brněnského divadla Husa na provázku. To nakonec nevyšlo, proto se vydal studovat herectví do Anglie. „Opět stejná situace, vytvořilo se vzduchoprázdno a já si mohl dovolit být delší dobu venku. Půjčil jsem si peníze a odjel na jeden semestr do Londýna. Byla to příznivá doba, místní nám vycházeli hodně vstříc. Nakonec jsem tam zůstal rok a půl. Rok jsem studoval herectví a půl roku angličtinu a literaturu. Pak opět přišlo malé rozčarování, škola nebyla úplně podle mého gusta, ale zkusit si žít za hranicemi bylo fajn,“ popsal Malý Právu.

Nemanželský syn s mladou herečkou

Jeho první ženou byla o čtyři roky starší herečka Pavla Tomicová, kterou můžeme vídat v seriálu ZOO, kde představuje postavu veterinářky Anežky. Poznali se v divadle a měli spolu mnoho společného. Oba pocházejí z Moravy, ona z Karviné, on z Ostravy. Spojoval je podobný pohled na svět i humor. V manželství se jim narodila dcera Anežka, která studovala design interiéru na střední škole, hraje na ukulele a krásně zpívá. Po devatenácti letech manželství však Ondřej Pavlu nečekaně opustil, neboť se zamiloval do o devatenáct let mladší herečky Kristýny Kociánové. Ta si zahrála například v seriálu Na vlnách Jadranu. Po krátké známosti se jim narodil syn. Ondřej Malý patří mezi charismatické a velmi obsazované herce. Zahrál si například i v seriálu Banáni, který můžete sledovat na platformě prima+.

Herečka Pavla Tomicová má nezaměnitelný smích:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.