Celebrity

1. září 2022 12:49

Karolína Oehmová

Moderátor Ondřej Urban přiznal škodolibé choutky. Kolegy v nové show by nešetřil

Ondřej Urban o nové show Můj muž to dokáže

Už v pátek večer se můžete těšit na novou soutěžní show Můj muž to dokáže, ve které muži plní kuriózní úkoly a jejich ženy si na ně vsázejí. V Evropě je tento pořad známý jako My Man Can. V Česku ho bude moderovat Adéla Gondíková a Ondřej Urban.

Moderátorská dvojice je jediná jistota, kterou nová show má. Adéla Gondíková a Ondřej Urban budou provázet všemi díly soutěžní páry, které se pokusí vyhrát 100 tisíc korun. „Adéla bude mít na starost tu ženskou část soutěžících. Ženy budou sedět u pokerového stolu a sázet žetony na své muže. Já mám na starost chlapy. Budeme blbnout a zkoušet všechny úkoly, které jsou připravené na soutěžící. Já jsem si vyzkoušel asi polovinu úkolů, abych měl možnost poradit,“ prozrazuje Ondřej Urban.

Své kolegy by v úkolech nešetřil

Show se zúčastní také manželé Hejdovi, kteří se s Ondřejem znají z rádia. Právě je by v úkolech moderátor vůbec nešetřil. „Mírovi bych dal jedení párků proti psovi. Já vím, že oni mají také pejska, takže by si rozuměli,“ zmínil Urban. Nit nenechal suchou ani na dalším kolegovi z rádia, Petrovi Říbalovi. „S Petrem se známe velmi dobře, jelikož spolu vysíláme. Tomu bych dal za úkol převlékání panenky. Moc bych mu to přál,“ říká se škodolibým úsměvem moderátor. Soutěž Můj muž to dokáže sledujte  v pátek ve 20:15 na Primě.

Ze slavných tváří se v show můžete těšit na Evu Burešovou s Přemkem Forejtem, Petra Kolečka s Anetou Vignerovou, Evu Decastelo s Jiřím Langmajerem či Kateřinu Brožovou s Markem Vašutem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.