Celebrity

31. května 2023 13:25

redakce Prima Ženy

Partner Anety Krejčíkové randil s její sestřenicí. Byl to záměr, říká herečka

Aneta Krejčíková v Show Jana Krause

Mladá herečka Aneta Krejčíková je také dvojnásobnou maminkou. Partnera má ovšem z úplně jiného oboru, a tak v oblíbené show popsala, jak se poznali. Posteskla si také, jaké pobouření vyvolaly její odvážné scény v novém televizním seriálu a že se k partnerovi informace dostaly jen skrze bulvární média. Co ještě prozradila a na jaké další hosty Jana Krause se můžete těšit?

Herečka Aneta Krejčíková (32) na červené pohovce u Jana Krause hned zkraje čelila narážce na odvážné scény, ve kterých se objevila v nedávno odvysílaném televizním seriálu. „Tak úplně nahá jsem tam nebyla,“ upřesnila herečka, „ale fascinuje mě to pobouření a pozastavování se nad tím v dnešní době, kdy si můžete jakékoli porno pustit kdykoli kdekoli, a to i nezákonné, nehumánní. Tady se pobuřujeme nad dvěma vteřinami,“ dodala.

Pohřbily lechtivé scény její herecký výkon?

Partner herečky a otec jejích dvou dětí Ondřej navíc zmiňované lechtivé scény neviděl a informace má jen zprostředkovaně. „Nevím, jak k nim Ondra přistupuje, protože je ještě neviděl,“ řekla Aneta Krejčíková. „Možná kdyby je viděl, bylo by to lepší, protože se k němu dostávají skrze bulvár a posměšné zprávy od jeho kamarádů, kolegů a tak,“ postěžovala si Krejčíková.

Čtěte také: Kristýna Leichtová se nebojí ukázat své tělo po dvou dětech ve spodním prádle

Herečku především mrzí, že se pozornost médií soustřeďuje hlavně na toto téma. „Vypadalo to, jako kdybych přišla na plac, sundala si triko a zase odešla,“ dodala trochu posmutněle a ožila, až když se rozhovor přesunul na její rodinu. Aneta je totiž pyšnou maminkou dvou dětí, a to, že děti může mít, ji činí šťastnou.

Dva zombíci

„Můj partner je učitel a učí tělocvik a angličtinu,“ prozradila ze svého soukromí. „To, že každý děláme něco jiného, pociťuju jako výhodu, jen občas jako nevýhodu. Teď to například na nás obou pozoruju jako velkou nevýhodu, protože už se blíží konec školního roku a konec sezony a my už jsme doma jako zombíci. Jsme už hodně unavení,“ přiznala s tím, že už se nemohou dočkat volna.

Mohlo by vás zajímat: Manžel Venduly Pizingerové prozradil, jak spolu začali chodit

O svých dětech se poté rozpovídala ještě více. „Beníčkovi bude na konci srpna pět a Toničce jsou čerstvě tři. Jsou od sebe o rok a půl,“ popsala pyšná máma. „Jsou hodní, občas zazlobí, jsou to prostě děti! My dnes přistupujeme k výchově trochu jinak, laskavěji. Jsme tolerantnější,“ dodala.

Herečka a učitel tělocviku

Protože moderátora zaujalo spojení herečky a učitele tělocviku, dozvíte se v Show Jana Krause i to, jak se Aneta s partnerem a otcem svých dětí vůbec potkala. „Nás seznámila moje sestřenice. On vlastně začal randit s mojí sestřenicí,“ smála se a vysvětlila, že i když to zní trochu divně, jsou stále kamarádky.

Čtěte také: Petra Rosolová bude ve výchově syna důsledná. Manžela jí závidí všechny kamarádky

Od začátku údajně bylo záměrem, aby se dali dohromady právě oni dva. To se podařilo a dnes už jsou spolu sedm let. Herečka však připouští, že její profese někdy může být pro vztah náročná, ať už kvůli večerním představením v divadle, kdy není třeba čtyři večery po sobě doma, anebo kvůli již zmiňovaným lechtivým scénám.

Další hosté Jana Krause

Dalším hostem talkshow byl herec a moderátor Václav Matějovský, divákům dobře známý z řady seriálů i filmových rolí. Nedávno se také zúčastnil reality show, kterou musel kvůli zranění předčasně opustit. Moderátorovi vysvětlil, co se stalo, a promluvil také o útrapách, které zažil při studiích na DAMU, nebo o svém čerstvém vztahu.

Mohlo by vás zajímat: Eva Adamczyková prozradila, jak ji přetrhané vazy dostaly do formy

Trojici hostů v premiérovém dílu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu od 21:35 na Primě, uzavřel Arnošt Petráček – český paralympijský plavec, zlatý medailista z letních paralympijských her v brazilském Riu de Janeiro v roce 2016 a stříbrný medailista z Tokia v roce 2021. Prozradí zajímavosti ze zákulisí paralympiády i to, že rodiče o hendikepu předem nevěděli a nakonec se postižení po jeho narození objevilo více. S Janem Krausem se znají přes Nadační fond Emil, který pomáhá hendikepovaným dětem a mladým lidem sportovat.

Sdílejte článek
Štítky nahota Show Jana Krause Jan Kraus herec herečka plavec Arnošt Petráček Aneta Krejčíková Paralympijské hry Václav Matějovský

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.