Celebrity

21. května 2022 06:01

David Laštovka

Patrasová o erotické scéně s Josefem Abrhámem ve Vrchní, prchni! Byl výjimečný

Josef Abrhám byl celý život oddaný nejenom herecké profesi, ale své i celoživotní lásce

Dagmar Patrasová s Josefem Abrhámem ve slavné komedii Vrchní, prchni! natočila scénu, na kterou se vzpomínalo ještě mnoho let poté. Sprchovala se před ním v sexy šatech a tekoucí voda postupně odhalovala její křivky. Jak na zesnulého herce vzpomíná? A co prozradila o této legendární scéně?

Scéna se sprchou ve vaně, při které sváděla Dalibora Vránu v podání Josefa Abrháma, měla být původně ještě o dost pikantnější. Režisér Ladislav Smoljak po Dagmar Patrasové žádal, aby se v ní objevila v celé své kráse, tedy úplně nahá. Jenže jí se do toho vůbec nechtělo, a tak si v den natáčení vymyslela, že si musí nechat kalhotky, neboť má své dny. Smoljak souhlasil, po letech si to ale vyčítal.

„Respektoval jsem to. Teprve později mi bylo jinými vysvětleno, že scéna šla natočit bez kalhotek i v takové situaci. Dneska lituji, že jsem si tehdy nedupnul. Bez kalhotek by ta scéna byla mnohem lepší,“ prohlásil Smoljak v dokumentu Příběhy slavných s tím, že celý tento záběr byl natočen na první pokus. Zdeněk Svěrák, který byl autorem scénáře, prozradil, že celá scéna byla do detailu Smoljakovým nápadem.

Na natáčení s Josefem Abrhámem má Dáda jen samé krásné vzpomínky. „Vždy bylo jeho chování velice noblesní, zdvořilé a kolegiální. Měl svůj osobitý humor a byl perfektně připravený. Báječný a slušný gentleman. Na natáčení vždy pomáhal. Byl výjimečný,“ prozradila webu Prima Ženy Patrasová.

Smrt nezapomenutelného herce ji velmi ranila a při vzpomínce na něj se neubránila slzám. „Odešel skvělý herec s osobitým projevem. Skvělý kolega, vynikající člověk. Je nenahraditelný. Bude mi chybět,“ povzdechla si Dáda.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.