Celebrity

12. října 2022 11:45

Tomáš Durčák

Penny z Teorie velkého třesku čeká první dítě. Na pohlaví miminka upozornil dort

Herečka Kaley Cuoco (36) a její partner Tom Pelphrey (40) se pochlubili, že spolu čekají prvního potomka. Kromě velké radosti na svých sociálních sítích odhalili také pohlaví miminka, a to poměrně netradičním způsobem.

„Malá holčička Pelphreyová dorazí v roce 2023. Cítím se požehnaně a jsem v sedmém nebi,“ sdělila Kaley šťastnou novinu v příspěvku na svém Instagramu, který zakončila vyjádřením lásky vůči partnerovi. I on se o šťastnou novinu podělil prostřednictvím fotografií, na nichž svou partnerku líbá a společně rozkrajují dort s růžovou náplní, jež značí, že očekávají holčičku. „A rázem je to ještě MNOHEM LEPŠÍ, miluji tě víc než kdy jindy,“ napsal Tom.

Těhotenství Kaley Cuoco přichází jen šest měsíců poté, co se s Tomem v dubnu potkali na premiéře nové řady seriálu Ozark. Kaley posléze prozradila, že je dohromady dal její manažer a zajiskřilo to mezi nimi už při první konverzaci.

„Zaslechla jsem jeho hlas, otočila jsem se a bylo to, jako kdyby můj život právě skončil, anebo ve skutečnosti teprve začínal. Byla to láska na první pohled,“ svěřila se čerstvě zamilovaná Kaley v květnu deníku USA Today. „Okamžitě mezi námi vzniklo spojení. Mám pocit, jako bych ho znala celý svůj život, jen jsem na něj dříve nebyla připravená. Jsme připraveni budovat společný život,“ dodala herečka.

Herečka má za sebou již dvě neúspěšná manželství

Právě v květnu se pár rozhodl svůj vztah zveřejnit rovněž na Instagramu, kde si oba vyznali lásku a pochlubili se několika společnými snímky z polaroidu. V té době se spolu zároveň poprvé objevili na veřejnosti. O čtyři měsíce později Kaley a Tom už pózovali na červeném koberci, když ruku v ruce vyrazili na předávání cen Emmy.

Podívejte se na nejzásadnější momenty z předávání cen Emmy 2022:

Kaley byla nominovaná na cenu pro Nejlepší herečku v komediálním seriálu za svou roli v sérii Letuška a Tom zase získal nominaci v kategorii Vynikající hostující herec v dramatickém seriálu právě za roli v Ozarkovi. Cuoco o plánech na děti promluvila už v minulosti. V roce 2018 uvedla pro Entertainment Tonight, že na mateřství ještě není připravená.

„Ještě tam úplně nejsem, ale vím, že jednou budu, protože děti miluju. V současnosti jsem ale pilná jako včelka a soustřeďuji se hlavně na svou kariéru,“ vysvětlila herečka, která se loni po třech letech rozvedla se svým druhým manželem Karlem Cookem (31). Její první sňatek s bývalým americkým tenistou Ryanem Sweetingem z roku 2013 vydržel rovněž jen tři roky.

Sdílejte článek
Štítky Teorie velkého třesku láska Instagram těhotenství vztah dcera dort holčička pohlaví herec USA Cena Emmy Kaley Cuoco Tom Pelphrey Ozark

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.