Celebrity

2. února 2023 14:53

Marie Makovská

Petr Suchoň a Klára Koukalová slaví páté výročí svatby. Pochlubili se fotkou od moře

Před pěti lety proběhla naprosto utajená svatba moderátora Petra Suchoně (38) s tenistkou Klárou Koukalovou (40) v exotickém ráji na Mauriciu. Nyní jsou spolu na Kanárských ostrovech a pochlubili se fotkou s mořem v pozadí, na které jsou i se synem.

Na svatbě Petra Suchoně s Klárou Koukalovou, která v roce 2016 ukončila svou kariéru tenistky, byly jen jejich maminky jako svědkyně. Obřad proběhl v utajení na ostrově Mauricius v roce 2018.

„2. 2. 2018 a 2. 2. 2023... Najdi rozdíl“ – napsal šťastný pár k fotce z kanárského ostrova Tenerife. V příspěvku je dojemná svatební fotka, před ní fotka spokojené rodinky na dovolené. A rozdíl bychom hledali jen těžko, protože Petr Suchoň s partnerkou podle fotek, alespoň co se týká vizáže, vůbec nezestárli.

Mohlo by vás zajímat: Petr Suchoň prozradil, jak vybírali synovi jméno. Ustoupil, nebo se s manželkou shodli?

Známý moderátor CNN Prima News a bývalý „sporťák“ před časem pro web Prima Ženy prozradil, že tenis spolu s Klárou Koukalovou nehrají. „Za ty roky, co se známe, jsme byli párkrát a nedopadlo to vůbec dobře,“ řekl.

V červenci 2021 se navíc jejich život obrátil naruby, když přivedli na svět syna Sebastiana. Pro extra.cz pak novopečený tatínek přiznal: „Já bych to srovnal se sportovní kariérou své manželky, byla zvyklá dvakrát denně hrát tenis, do toho měla kondiční přípravu. Takže tři tréninky denně a říkala, že oproti zvládnutí tohoto frajera to byla procházka růžovým sadem.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.