Celebrity

18. dubna 2024 16:00

Tomáš Durčák

Petr Vojnar se stal dvojnásobným otcem. Synovi dal dvě křestní jména

Petr Vojnar se dočkal druhého potomka. Syna porodila jeho staronová partnerka Lenka, se kterou už dříve tvořil pár. Moderátor se na sociálních sítích pochlubil nejen netradičním jménem druhorozeného dítěte, ale i jeho nemalou porodní hmotností.

Petr Vojnar před pár lety necelý rok randil se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, s níž mu však láska nakonec nevyšla. Na podzim roku 2023 následně přiznal, že bude podruhé tátou – a zároveň prozradil, s kým dalšího potomka čeká, což bylo neméně zajímavé zjištění.

„Ano, je to tak, budu podruhé tátou. Čekáme miminko s Léňou, se kterou jsem byl před Lucií,“ svěřil se moderátor webu eXtra.cz. Vojnar od léta 2021 do března 2022 tvořil pár s Lucií Vondráčkovou poté, co svou předchozí partnerku Lenku opustil. Když se však vztah s Vondráčkovou rozpadl, nakonec se k expartnerce vrátil zpět a opět mezi nimi vzplanula dříve vyhaslá láska.

Vojnar tehdy také dodal, že těhotenství partnerky Lenky bylo plánované a příchod potomka očekávají zhruba v polovině dubna. A trefil se téměř přesně, druhý syn se mu totiž narodil 18. dubna krátce po poledni. Novopečený dvojnásobný tatínek se na sociálních sítích pochlubil mimo jiné i jeho porodní hmotností, jež byla úctyhodných 4 350 gramů.

Rodiče chlapečka pojmenovali Tobias Cristopher Vojnar, což je na české poměry méně běžné. Dle svých půl roku starých slov už Petr Vojnar žádného dalšího potomka neplánuje. Mimo jiné proto, že za dva roky oslaví padesátku, což se prý chtě nechtě podepíše na množství jeho energie.

„Stoprocentně to bude poslední dítě, pak už bych to energeticky nedal. Nebudu nejmladší, člověk taky neví, jak na tom bude finančně, až mu bude šedesát. Takže pinďa, co se narodí, bude můj poslední příspěvek světu,“ vysvětlil moderátor. Ten se v roce 2018 rozešel s přítelkyní Andreou, s níž vychovávali tehdy rok a půl starého syna Sebastiana. Kdoví, jestli se nyní Lence podaří jako první ženě dostat moderátora k oltáři.

Známý moderátor se v loňském roce zúčastnil pořadu Prostřeno!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.