Seriály a filmy

14. dubna 2022 05:55

red

Podpora pro ředitelku Roklovou. V ZOO z průšvihu udělá přednost!

ZOO (21) - Pochvala

Na zoo se chystá velký útok ekologických aktivistů. Bude to poslední hřebík do rakve kariéry ředitelky Roklové, nebo se jí podaří se situace vytěžit? ZOO sledujte ve čtvrtek večer na Primě.

Na zoologickou zahradu zaútočí ekologičtí aktivisté bojující za práva zvířat. Bohužel se nebudou orientovat jen na vybavení zoo a zázemí, ale neodpustí si ani krmení zvířat, přičemž velbloudy dokonce posprejují!

Je to zásadní narušení bezpečnosti a voda na mlýn Lubora Brázdy, který prezentuje situaci tak, že pokud v zoo zůstala bezpečnostní služba, kterou vybral on, nic podobného by se nestalo. Tahle akce ředitelce Roklové neprospěje.

Při procházení kamerových záznamů zjistí Haďák, kdo je strůjcem útoků, a protože se jedná o jeho známého, zasáhne Haďák osobně. Že by z toho nakonec zoo těžila?

Lubor Brázda se navíc dozví o tom, že Roklová plánuje z postu ředitelky odstoupit. Zprávu samozřejmě nadšeně rozhlásí. Už ale neslyšel debatu Roklové se synem Vojtou, který jí vysvětlil, ať v práci určitě nekončí. Všichni v zoo si (kromě Lubora s Albertem) naopak myslí, že je Roklová skvělou ředitelkou, a také jí svoji podporu dají najevo!

Markéta se tajně sejde s Kamilem. Má pro něj tip, jak u soudu pořádně zatopit Viky. A ačkoliv se Kamilovi spolupráce původně moc nepozdává, ukáže se, že Markéta dokáže být opravdu kvalitním spojencem, který Viky úspěšně podkope kariéru.

Sledujte exkluzivní ukázku ze seriálu ZOO:

Další epizodu seriálu ZOO sledujte ve čtvrtek večer na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.