Polda Matásek, Junior Polívka a Schimanski. Nové díly oblíbeného seriálu jsou tu

Polda V (9) - upoutávka

V nejnovějších dílech poslední série krimiseriálu Polda bude poručík Michal Bříza (David Matásek) s parťákem Juniorem (Vladimír Polívka) opět nekompromisně, tradičně i lehce nekorektně dýchat na záda zločincům. A nebudou na to sami! Sledujte osudy nezaměnitelné dvojky od soboty 2. dubna ve 20:15 na Primě.

Polda David Matásek je prostě „neuvěřitelnej“. Alespoň tak svého kolegu vnímá jeho mladší parťák v podání Vladimíra Polívky, kterého svérázný kolega stále nepřestává překvapovat. Naposledy ho zaskočil odmítavou reakcí na opuštěné štěňátko, které Junior nenechal na pospas na ulici, a následný rychlý obrat.

Čím si náhlou Michalovu přízeň štěně, jež pojmenoval po německém kolegovi Schimanski, vysloužilo? Stačilo s ním projít kolem první pohledné ženy a Michal velmi záhy zjistil, že na štěňátka se dají lehce balit holky.

Když zjistíte, že na štěňátka se dají balit holky:

Neposlušná Schimanski potřebuje tvrdou výchovu

Roztomilá fenka se ve skutečnosti jmenuje Gi, a přesto, že v seriálu působí, že neposlechne ani na „sedni“, je šampionkou v agility (sport se psy podobný koňskému parkuru, pozn. red). „Když jsem četl scénář, myslel jsem chvíli, že by to mohl hrát můj boxer Bechamel. Ale ona byla nejlepší policejní pes,“ pochvaloval si Vladimír Polívka spolupráci s touto čtyřnohou kolegyní. Zatímco David Matásek doma žádného čtyřnohého mazlíka nemá, Vladimír Polívka je zkušeným psím tátou a velkým milovníkem psů, obzvláště jedné rasy. „Vždy jsem měl boxery a vztah s nimi je skvělý. Je v nich dobro, jsou citliví a přemýšliví, je super je pozorovat,“ říká herec, který si coby seriálový Junior spolu s Michalem Břízou ještě se štěnětem užije svoje. Podívejte se na exkluzivní ukázku z nového dílu Poldy:

V pokračování oblíbeného seriálu Polda nebudou samozřejmě chybět ty nejzásadnější postavy. Po boku Davida Matáska a Vladimíra Polívky se opět můžete těšit na Janu Kolesárovou, Jiřího Vyorálka, Elizavetu Maximovou, Jitku Sedláčkovou či Ondřeje Pavelku.

Igor Orozovič naskakuje do rozehraného děje

A pozor! Na scéně se objeví také poldův starý parťák Andrej v podání Igora Orozoviče. Pro herce skok do rozehraného děje, který od jeho odchodu prošel řadou zvratů, nebyl vůbec jednoduchý. „Dlouho jsem tu nebyl a nic nevím, takže se tak různě od Davida Matáska dozvídám, co ta moje postava Andreje vlastně dělá. Třeba to, že jsem se rozešel se svou ženou, chodím za někým jiným. Že pracuju, pak že jsem se zase vrátil k ženě. Takže takhle já zjišťuji, co se se mnou děje,“ přiznal s úsměvem po natáčení Igor Orozovič.

Další pokračování seriálu zavede nezaměnitelnou dvojici poldů na kurzy jógy, do autobazaru, na kurz historického šermu nebo na zimní stadion. „To bylo jedno z nej natáčení. Všichni jsme tam bruslili několik hodin. Cítila jsem se, jako bychom ani netočili a byli někde za zábavou. Bylo to milé osvěžení z mé klasické terapeutické rutiny,“ zavzpomínala na natáčení Jana Kolesárová coby Táňa Hošková.

I ta bude mít opět hodně práce, protože Michal bude přemýšlet nad tím, že se bude muset zbavit milované Carevny – auta. Mráz bude všem komplikovat život, protože se začne chovat divně, a navíc Táňa je na nervy z prověrek, které musí jako šéfka oddělení absolvovat. A do toho všichni odjedou na hory, protože ani tam zločinci nespí.

Během osmi dílů se v seriálu objeví i známé tváře v podání Richarda Genzera, Veroniky Žilkové, Alžbety Stankové, Lenky Zahradnické, Ernesta Čekana a nebo Leoše Nohy.

Nové díly seriálu Polda sledujte v sobotu ve 20:15 na Primě


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.