Polívka pálí Matáskovi za dcerou. Seriálový polda to ale netuší a ještě ho hecuje

Polda V (10) - Junior tají novou holku

Poldu Michala Břízu v podání Davida Matáska ještě čeká pořádná dávka nervů. Mrtvoly ho zřejmě nerozpálí tolik, jako například krádež domácího uzeného nebo pravda o jeho Míše a Juniorovi. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co víme my a on ještě ani netuší!

Takové domácí uzené je někdy více než pěkná žena a všechny starosti všedního života. To jasně potvrzuje uspokojený výraz ve tváři poldy, když si na chajdě uprostřed lesů udělá hezkou chvilku se svým kusem voňavého masíčka od kamaráda řezníka. Už když do něho zakrojí, září štěstím. „Hele, to uzené bylo boží,“ pomlaskává si i jeho kamarád Fišer (Ondřej Pavelka), s nímž se Michal o kousek rozdělil. Ovšem velice nerad.

Z gastronomických radovánek vytrhne Michala další vražda, během jejíhož vyšetřování a hodin strávených s Juniorem (Vladimír Polívka) se snaží z parťáka vytáhnout, kdo je jeho novou dívkou. Junior otázkám odolává pevně, nic neprozradit vydrží i v baru U Vandy, ovšem s každým dalším „výslechem“ začíná mít strach z toho, co se stane, až Michalovi dojde, že tou neznámou, s níž mu tolik přeje i sex, je jeho milovaná a ostře střežená dcera (Elizaveta Maximová). Jen si připomeňte, co se dělo, když tenhle nevšední taťka o čest dcery bojoval naposledy.

Ještě chvíli ale může být Junior v klidu. Michal je kromě práce zaneprázdněn i ostrahou svého uzeného. Na zloděje dokonce na chatě nastražil i kýbl s vodou.

To a mnohem více sledujte v dalším novém díle krimiseriálu Polda v sobotu ve 20:15 na Primě. Nebo si oblíbeného Poldu pusťte už teď online na iPrima.cz.