Celebrity

17. září 2024 11:20

David Laštovka

Kláře Pollertové se po rozvodu s Trojanem znovu daří. Jejího partnera děti přijaly

Herečka Klára Pollertová, která 17. září slaví 53. narozeniny, v poslední době prošla řadou zásadních životních změn. Po rozvodu s hercem Ivanem Trojanem, s nímž má čtyři syny, se na veřejnosti ukázala s novým mužem. Před čtyřmi měsíci se navíc oženil její prvorozený syn František. Jak se jí v současné době daří?

Klára Pollertová má za sebou turbulentní životní období. Před dvěma lety se po třiceti letech manželství rozvedla s hercem Ivanem Trojanem, s nímž má čtyři syny. Pětadvacetiletého Františka, třiadvacetiletého Josefa, patnáctiletého Antonína a dvanáctiletého Václava. Na všechny je velmi pyšná a těší ji, že děti mezi sebou mají krásný a pevný vztah. Když se letos v květnu prvorozený syn František, který pracuje jako novinář, ženil s o čtyři roky starší herečkou Annou Kratochvílovou, bratr Josef, z něhož roste talentovaný herec, mu šel za svědka.

Mohlo by vás zajímat: Jak vypadají a co dělají manželky slavných českých herců, které žijí v ústraní?

Pomohla jí Bára Basiková

Klára Pollertová se po rozvodu naplno vrátila k herectví, dokonce začala zpívat a má své vlastní koncerty. „Chodila jsem ke své učitelce na zpěv. Bára Basiková mi pak sdělila, že si nebudu zpívat jen tak pro sebe, že to pak nemá smysl. Pozvala mě do svého recitálu a řekla, že v tom budu pokračovat. Takže se mě takhle hezky ujala,“ prozradila Klára Pollertová v pořadu Show Jana Krause. Příležitost zpívat dostala také v divadle, a sice v rámci poetické divadelní inscenace ze života básníka Bohuslava Reynka a jeho ženy, básnířky Suzanne Renaudo, kterou hraje.

Jak nového přítele přijali synové?

Další zásadní změnou je, že už není sama. Nedávno na křtu knihy Romana Vaňka o vaření se objevila s pohledným, sympatickým mužem, architektem Michalem Havelkou, a vzájemné sympatie k sobě neskrývali. Jejího nového přítele podle všeho dobře přijali i její děti. Na křtu byl totiž přítomný i syn František se svou láskou Annou a všichni společně ochotně zapózovali přítomným fotografům.

Učila se na pošťačku

Předtím, než Klára Pollertová vystudovala herectví na pražské DAMU, učila se na pošťačku. „Bylo nás ve třídě čtyřicet holek, ani jeden kluk. Pamatuji si, že v rámci praxe jsme v létě tři týdny museli na poště dělat praxi. Takže jsem na Praze 5 doručovala poštu a měla svůj rajón. Když ta ulice ale byla bokem, tak jsem tam nešla, protože mi to přišlo hrozně zdlouhavé. Domů jsem pak přišla i s těmi dopisy, které jsem neroznesla. Máma na to pak přišla, tak jsme je pak po večerech rozváželi,“ zavzpomínala s úsměvem v pořadu Show Jana Krause.

Podívejte se na rozhovor s Ivanem Trojanem o dabingu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.