Poselství andělů na týden od 9. října: Přichází k vám někdo z minulosti, mějte se na pozoru

Andělská karta na tento týden varuje před návraty do minulosti. Může se objevit nějaká záležitost či osoba z dob dávno minulých a vy budete čelit svým činům. Vyřešte vše a propusťte minulost, ať se můžete pohnout v životě dál.

Karta na tento týden: Šestka vody

Karta Šestka vody je spojena s emocemi, vztahy a naším vnitřním světem. Možná se vám právě teď velmi často vynořují vzpomínky na minulost a objevují se pocity nostalgie. Může to znamenat, že máte v minulosti nějaké nedořešené záležitosti, kterým je třeba věnovat pozornost a dokončit je, aby mohly zůstat v minulosti, a vy jste se mohli pohnout z místa.

Pokud za sebou máte nějakou bolestnou zkušenost ve vztazích, dopřejte si dostatek času k uzdravení, než se znovu vrhnete do randění a seznamování. Zbavte se všech negativních emocí, které v souvislosti s rozpadlým vztahem v sobě máte a možná si je i hýčkáte. To, že na svého ex budete chrlit jedno obvinění za druhým, vám v ničem nepomůže a už vůbec ne v procesu uzdravení, abyste mohli jít dál.

Čtěte také: 4 největší smolaři podle horoskopu. Smůla se Rakům i Kozorohům doslova lepí na paty

I když za sebou máte negativní zkušenosti, zůstaňte lidem otevření, nebojte se navazovat nová přátelství a buďte otevření novým možnostem, které k vám proudí. Možné je, že se do vašeho života vrátí někdo z vaší minulosti a bude chtít navázat tam, kde jste přestali. V tomto případě velmi dobře naslouchejte své vlastní intuici, povede vás neomylně tím správným směrem.

Na cestě k vám jsou také peníze, může jít o dědictví nebo nějaký dar, možná je i drobná výhra. Nezapomínejte také na potřebné a péči o druhé. V pracovní oblasti dejte pozor na zbytečné konflikty s kolegy, zvláště jste-li ve vedoucí pozici. Mohlo by se totiž stát, že až budete příště potřebovat pomoc, ostatní se k vám obrátí zády.

Jaký bude nový týden podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.