Poselství andělů pro pondělí 5. června: Skoncujte se zlozvyky a dobře vybírejte přátele

AURA TÝDNE - Týdenní horoskop od 5.6 - 11.6

Dnes je skvělý čas na to, abyste se zbavili všech zlozvyků, se kterými se již delší dobu perete. Udělejte si také čistku mezi přáteli, máte kolem sebe i takové, kteří si vaši pozornost a čas vůbec nezaslouží. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Síla

Karta Síla v andělských kartách symbolizuje vnitřní sílu, odvahu a schopnost překonávat výzvy a obtíže v životě. I když to tak možná necítíte a nevnímáte, přesto v sobě máte potřebné schopnosti, abyste se vyrovnali se vším, co vám přichází do cesty.

V pracovní oblasti vás dnes čekají náročné schůzky nebo pohovory, počítejte s tím, že se na vás budou valit úkoly jeden za druhým a možná vás přepadne na chvíli pocit úzkosti, že to všechno nemůžete stihnout. Ale věřte, že když si práci dobře zorganizujete, zvládnete vše ještě před koncem pracovní doby. Jste mnohem silnější, než si myslíte, jen nesmíte podléhat strachu.

Čtěte také: 4 největší workoholici podle horoskopu. Tahle znamení moc odpočívat neumí

Dnes máte dostatek sil na to, abyste jednou provždy skoncovali se zlozvyky, které vás obtěžují a se kterými se vám dosud nepodařilo poprat. Zaměřte se také na vaše vztahy – milostné i přátelské, nejsou mezi nimi některé, které vám už dlouhodobě nedělají dobře? Vedle vás je někdo, kdo vám ve skutečnosti nepřináší nic dobrého, naopak vám spíše bere energii neustálým chtěním a manipulováním k tomu, abyste mu vždy a za každých okolností vyhověli. Je na čase se s takovými lidmi rozloučit a s láskou je ze svého života propustit. Jejich místo brzy nahradí osoba, která vám bude velmi blízká a se kterou se budete cítit skvěle.

Je na čase, abyste světu ukázali, že máte své vlastní názory a nebojíte se je prosadit. Jděte za svými sny a cíli a nepochybujte o nich ani o sobě. Jste naprosto jedineční a zasloužíte si být šťastní. Pokud právě teď řešíte nějaké problémy, neptejte se na řešení lidí okolo, podívejte se do svého nitra, odpověď už dávno znáte.

Sdílejte článek
Štítky výklad karet andělé manipulátor andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne