Poselství andělů pro úterý 11. dubna: Stůjte si za svým a naučte se říkat NE

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Vaše pracovní úsilí nemusí být odměněno tak, jak jste si představovali. Možná budete muset svá rozhodnutí a přesvědčení bránit, ale pokud budete stát za svým a naučíte se říkat NE, tak se vám to podaří.

Karta pro dnešní den: Sedmička ohně

Karta Sedmička ohně symbolizuje energii, vášeň a tvořivost. Tato karta vás povzbuzuje, abyste naplno využili svou kreativitu a odvahu, abyste se dostali tam, kam chcete. Sedmička Ohně také přináší naději a optimismus, který vám pomůže překonat překážky a vzdorovat negativitě, která se může šířit kolem vás.

Nenechte se odradit od svých snů, důvěřujte svým rozhodnutím a intuici a jděte si za svými cíli s plnou vervou a odhodláním. Využijte svou kreativitu a odvahu, abyste překonali všechny překážky a úskalí, která vás na cestě čekají.

Sedmička Ohně symbolizuje osvobození od omezení a překážek, které vám brání v naplnění vašeho potenciálu. Je možné, že některá vaše rozhodnutí budete muset obhajovat před ostatními, ale nenechte se zviklat, s láskou a důsledně prosazujte své nápady. Možná vás to samotné překvapí, ale nakonec budete úspěšní.

Tato karta vás také nabádá k tomu, abyste se více propojili se svým vnitřním já a projevili svou autenticitu. Je velmi důležité, abyste se naučili říkat důrazné a pevné NE. Tato karta také přináší důležitou lekci o vyváženosti a rovnováze. Může to být signál, abyste se více zaměřili na sebe a připomněli si, že vaše tvořivost a vášeň musí být vyváženy zdravými vztahy a emocionální stabilitou.

Sdílejte článek
Štítky energie výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství