Poselství andělů pro úterý 18. dubna: Na cestě k vám je úspěch a finanční odměna

AURA - Týdenní horoskop od 17.4. - 23.4

Po období dřiny a náročné práce konečně přichází dlouho očekávaná odměna. Úspěch a ocenění je na cestě k vám, tak si ho náležitě užijte.

Karta pro dnešní den: Devítka Země

Devítka Země představuje stabilitu, hojnost, pevné základy a úspěch v materiální sféře. Přichází období plodnosti, hojnosti a prosperity. Můžete více než kdy jindy pociťovat potřebu mít ve svém životě dobré rodinné zázemí, pevné základy a stabilitu. Dlouho jste dřeli a nyní přichází čas sklízet zasloužené úspěchy. Na cestě je také finanční odměna.

Důvěřujte svým vlastním schopnostem, tato karta vás ujišťuje, že jdete správnou cestou a že vaše dřina přináší konečně ovoce. Nezapomínejte však za všechno, co k vám proudí, náležitě poděkovat. Buďte vděční za to, co už v životě máte, není to samozřejmost.

Devítka Země vás také nabádá, abyste si vážili svého zázemí, domova i práce. Nezapomínejte pečovat o své tělo a prostředí kolem vás. Možná pocítíte potřebu se na chvíli od všeho odpojit a pobýt jen sami se sebou. Pokud ano, pak si samotu určitě dopřejte. Utřídíte si myšlenky, odpočinete si po náročném období a připravíte se na další výzvy, které vás čekají.

Jestliže se chystáte začít podnikat, není vhodnější čas než právě teď. Dařit se vám bude prakticky vše, na co sáhnete, včetně úprav a vylepšení vašeho domova. Užijte si nádherný den!

Sdílejte článek
Štítky domov výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství