Celebrity

4. září 2024 19:10

Tomáš Durčák

Vztah jako PR? Taylor Swift a Travis Kelce mají datum rozchodu, odhalil tajný dokument

Taylor Swift podpořila svého partnera Travise Kelce

Když spolu Taylor Swift a Travis Kelce začali randit, zpěvaččini fanoušci byli přesvědčeni, že po letech zklamání a krátkých románků konečně našla toho pravého. Vztah popové hvězdy a úspěšného sportovce připomíná hollywoodský film a uhranul celý svět. Nyní však online unikl „kontrakt“, v němž je uvedeno přesné datum, kdy se média dozví o jejich rozchodu, včetně další komunikační strategie.

Dokument, který se velmi rychle rozšířil do všech koutů sociálních sítí, je dle zveřejněných fotografií napsán na hlavičkovém papíru americké PR společnosti Full Scope, která Travise Kelce oficiálně zastupuje. Velmi detailně je v něm popsána strategie, jak veřejnosti a médiím podat jeho rozchod s Taylor Swift, a to včetně data, kdy bude konec vztahu světu oznámen.

Na konci tohoto měsíce, konkrétně 28. září, mělo být zveřejněno oficiální prohlášení, tři dny „po rozchodu“, aby „opadlo počáteční mediální šílenství a byla zajištěna srozumitelnost“. Dokument dodává, že oznámení rozchodu bude „laskavé, uctivé a bude zdůrazňovat vzájemný respekt“. Uvádí také příklad i to, co by v něm nemělo chybět.

„Travis a Taylor se po pečlivém zvážení rozhodli svůj vztah ukončit. Oba si váží a respektují osobní život toho druhého a oceňují váš respekt k jejich soukromí během tohoto období,“ uvádí uniklá zpráva. „Oba jsou plně oddáni svým kariérám a osobnímu růstu. Zůstávají i nadále přáteli a přejí jeden druhému to nejlepší,“ stojí dále v dokumentu.

Snímky uniklých PR dokumentů s hlavičkou PR agentury zastupující Travise Kelce nyní kolují po sociálních sítích:

Dokument není pravý, dušuje se PR společnost. Povolala právníky

Dále zdůrazňuje, že oznámení rozchodu bude zaměřeno na „osobní růst“ Kelce a podáno jako „přirozená součást života“. V plánu je rovněž uvedeno rozeslání tohoto prohlášení všem velkým médiím, aby bylo zajištěno „široké pokrytí“. Zatímco mezi fanoušky obou hvězd panuje vášnivá diskuze o tom, zda je tento dokument pravdivý, zástupce PR společnosti dle svého prohlášení trvá na tom, že je „zcela nepravdivý a smyšlený a agentura jej nevytvořila, nešířila, ani neautorizovala“.

Zároveň její mluvčí ve svém vyjádření potvrdil, že agentura již celou věc řeší se svými právníky. Ani tato slova však všechny fanoušky nepřesvědčila. Travis Kelce je totiž u zmíněné americké společnosti zastupován dvěma lidmi, Jackem Ketosyanem a Piou Malihi. A právě první jmenovaný se již v minulosti přiznal k tomu, že vytvářel takzvané „showmance“, tedy na oko vytvořené vztahy slavných, jejichž jediným smyslem je získat pozornost médií a tím si de facto zajistit PR zdarma.

Ketosyan v roce 2019 v podcastu popsal, že falešné vztahy se zpravidla vytvářejí ve chvíli, kdy má jeden z partnerů film nebo cokoli jiného, co je potřeba zpropagovat. Anebo když je potřeba odvést pozornost veřejnosti od negativní publicity, třeba když je jeho poslední dílo propadák. „Jde o to prodat hype a nadšení okolo – ať už jde o koncert, album… nebo lidi donutit, aby šli na film, všechno je to o budování nadšení v té dané chvíli,“ vysvětlil PR manažer v podcastu The Quicky.

Ve stejném pořadu také prozradil, že jedním z hlavních ukazatelů „showmance“ je, když například velmi známý muž jde na rande s ne příliš známou ženou, z které se však doslova přes noc stane někdo, o kom se najednou všude mluví. Dalším detailem, díky němuž jsou fanoušci nedůvěřiví, je skutečnost, že Taylor Swift již v minulosti jednomu podezření z falešného vztahu čistě pro odvedení pozornosti čelila.

V roce 2016 podle všeho randila zhruba jen tři měsíce s hercem Tomem Hiddlestonem, načež po létě v září pár oznámil rozchod. Následně byla obviněna z toho, že vztah byl pouze fingovaný a jeho cílem bylo odvést pozornost z jejího mnohem třaskavějšího rozchodu s předchozím partnerem Calvinem Harrisem ve stejném roce. Ani Travis Kelce, ani Taylor Swift se k podezřelému dokumentu zatím nijak veřejně nevyjádřili.

Zdroj: Dailymail.co.uk

Taylor Swift musela na začátku srpna kvůli hrozbě terorismu zrušit všechny tři plánované koncerty ve Vídni:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.