Celebrity

25. února 2024 07:30

Kisa Císařová

Herečka Erika Stárková zahořela pro skejťáka. Vyhýbal se intimnostem

Zalez do spacáku a zapni ho nadoraz – Zalez do spacáku (4)

Srdce Eriky Stárkové (39) si už před pár lety získal fešný Peruánec César Chunk. Láska oblíbené herečky a jihoamerického šperkaře pak dostala další rozměr, když Erika před dvěma lety přivedla na svět společnou dceru Almu (2). Než ale herečka potkala muže svého života, zažila i jednu letní lásku, na kterou dodnes vzpomíná.

Na to, že to byla hned ta první letní láska, a navíc ještě táborová, si Erika Stárková pamatuje překvapivě velmi živě. „Strašně ráda na ni vzpomínám. Bylo to úžasné. Dodnes mám od toho kluka nějaký medailon. Byl to skejťák, který teď cestuje po světě,“ prozradila webu Prima Ženy Erika Stárková. Herečka nicméně zároveň připustila, že ne všechno bylo ohledně její první lásky zalité sluncem. Jednu chybu její táborový poměr přece jen měl.

Pusu? Ani náhodou!

„Bylo to skvělé, ale vzpomínám si, že jsem se s ním pořád chtěla líbat a on nechtěl. Tak teď mám pro něj vzkaz, že už se nemusí bát,“ adresovala s humorem sobě vlastním své první táborové lásce svérázná herečka jasnou zprávu.

Čtěte také: Tomáš Klus promluvil o zlomeném srdci. Jeho táborová láska otěhotněla s jiným mužem

Období, kdy se nejdříve jako dítě a později coby dospívající dívka během prázdnin vydávala na tábory, si Erika Stárková připomíná velmi ráda. V době, kdy dnes devětatřicetiletá herečka jezdívala kempovat pod stan či do skromně vybavených chatiček, si člověk mohl o technickém vybavení, které je pro nás dnes zcela samozřejmé, nechat jen zdát.

Okrášlená těla

„Táborové lásky a vůbec tábory byly famózní tím, že telefon byl jen po drátě. Tudíž z tábora se přijíždělo tak, že ruce byly kompletně popsané vzkazy, adresami a telefonními čísly,“ svěřila se herečka, jak vypadaly její návraty z letních táborů. „Byl to úplně famózní a úžasný body art a body painting. Bylo by skvělé, kdyby se k tomu dnešní společnost vrátila,“ vyslovila s nostalgickým úsměvem své přání Erika Stárková, která je jednou z hvězd seriálu Zalez do spacáku, jenž můžete sledovat v pondělí ve 20:15 na Primě nebo na prima+. Erika v seriálu ztvárňuje jednu z pomstychtivých exmanželek postavy Tomáše Kluse. Podívejte se na další ukázku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.